Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2 szintes kérdés. Mihez...

2 szintes kérdés. Mihez kezdenél ekkora vagyonnal?

Figyelt kérdés

1. Mihez kezdenél, ha az öledbe pottyanna (mondjuk nyernéd a lottón) 2 milliárd forint? Nettóban, nem kell adózni utána. Most így, a jelenlegi helyzetedben.

Milyen céljaid lennének? Miket valósítanál meg?

2. Kicsit hardcore-abb verzió: Mihez kezdenél, ha az öledbe pottyanna 2 milliárd forint DE ezzel kb egy időben meghalna a párod és a gyerekeid (nyilván, ha vannak).

Mi lenne a célod? Mihez kezdneél magaddal és a vagyonoddal?

2022. febr. 10. 10:30
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Fura ez a két opció. Az se mindegy milyen az aü allapotod és hány éves vagy.

1. Opcio. Kiköltöznék külföldre és vennék házakat, kiadnám, és termézsetesen adnek a rászorulóknak.

2. Fiatal vagyok, ezek nincsenek meg.

2022. febr. 10. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, én is északra mennék!!! ha valamelyikünk nyer (bár nem lottózok) menjünk már együtt :D

1-es voltam.

2022. febr. 10. 11:59
 13/16 A kérdező kommentje:
11, persze, ezért írtam, hogy itt és mostani helyzetedre értendő és igen, a 2. verzió sokakra nem érvényes merthát még nincs párjuk. Ők megúszták a nehéz részét a kérdésnek:D
2022. febr. 10. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Megépíteném a számomra ideális házat, ideális helyen, beruháznék azokra a drága hobbikra, amikre most meg kell gondolnom mennyit költök. Valamennyit kapna a család, egy ideig még biztosan dolgoznék, mert szeretem a munkám. Nyilván mellette egészséges életmód, orvosok, fogyás stb stb.

2. Ugyanez, kicsit szomorúbban. Élném az életem tovább

2022. febr. 10. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Egymilliard egy darab szereny, de a hely miatt ennyibe kerulo ingatlanra, a maradek arra, hogy a jovoben meg is tudjam tartani.
2022. febr. 10. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

1, házat vennék az ország különböző részein, családomat segíteném ki belőle, állatmenhelyeknek adományoznék, vennék magamnak egy lap topot, aztán beiratkoznék egy nyelvsuliba és megpróbálnám normálisan megtanulni az angolt, az állataimnak a legminőségibb tápot eledelt venném, otthagynám a mostani fogszabis dokimat és felmennék pestre egy sokkal jobb dokihoz.

2. Nincs egyik sem és valszeg nem is lesz, de ha a szeretteimre halnának meg ugyanazt csinálnám, mint az első esetben, azzal a különbséggel, hogy valszeg gyászolnék valamennyi időszakot.

2022. febr. 10. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!