Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni a saját...

Mit lehet kezdeni a saját magunk felé támasztott elvárásokkal?

Figyelt kérdés

Párom folyamatosan azon kattog hogy mikor lesz lakása, sok pénze, utazni mikor fog, stb.

Mondtam neki hogy azért menet közben is élvezni kellene az életet mert ezek a célok nem egy-két év alatt teljesülnek be. Nem lehet tíz húsz harminc évig depresszióban élni mert még nem értem el azokat amiket az insta sztárok már 20 évesen elérnek apuci miatt.

Mit lehet ezzel tenni? Úgy érzem csak úgy segíthetnék ha milliárdos lennék és mindent megtehetne amit csak akar...

2022. febr. 8. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat segítene, ha meglenne valami első lépés, amit megtehet a cél elérésében. Pl az instások se apuci miatt érték el amit elértek, elég sok influ melózott évekig ingyen már a gimnázium mellett (most nem a tiktokkerekre gondolok nyilván). Szóval egyrészt valahogy szedjük ki a fejből, hogy akinek sikerült az biztos apuci meg egyebek miatt érte el. Biztos van aki igen, de ha ezt elhisszük, korlátozzuk vele magunkat, mert alapból úgy állunk hozzá, hogy nekünk nincs apuci, akkor nem sikerülhet.

Kéne egy terv ahogy eléritek ezt amit szeretne, amiért rendszeresen lehet tenni apránként. Egy tnafolyam munka mellett, ami egy jól fizető karriert ígér, valamilyen netes tartalom készítése, amit értékesíteni lehet, mint egy tanfolyam, vagy akár bármiylen online tartalomgyártás, esetleg tanulni a tözsde világáról, befektetni valamibe akár kicsiben...Ülni és várni, hogy történjen már valami ami hozzásegít a céljaimhoz tényleg idegörlő...kell valami amivel úgy érzed teszel érte.

2022. febr. 8. 13:05
 2/3 A kérdező kommentje:

1# Fut több projectje is, de ezek általában sok időbe kerülnek és nehéz belőle pénzt csinálni. (Például egy youtube rajzfilm ami már most 100ezerbe került és negyed év munkába, de még nem tudni mennyire lesz menő, illetve hogy egyátalán hoz-e pénzt)

Sajnos mivel neki az az alapelve hogy mindig olyat akar csinálni ami "számít", ezért elégge bekorlátozza magát és nehéz effektíven pénzt keresni vele. Én pedig nem akarom letörni őt azzal, hogy valamennyire fel kellene adnia az alkotói szabadságát és az élvezet részét a projecteknek ahhoz, hogy pénzt keressen velük.

Ez kb olyan mintha valaki szép karkötőket gyárt szakításon túlesett embereknek, ami jót tesz nekik meg a parom lelkének is, de valószínűleg sose lesz sok pénze belőle...

Nem tudom hogy lehetne őt rávezetni arra, hogy ha ilyen álmai vannak akkor azért fel kell adnia a "hippi" hozzáállást egy picit és piac orientáltan gondolkozni.

Mert amúgy nagyon ügyes és tehetséges, tehát kevesebb lelkiismerettel sok pénzt csinálhatna.

2022. febr. 8. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem jó a hozzáállása, mer befektetni, olyasmit csinál amit szeret...nem lenne baj,h a a párja is hinne benne kicsit :D Mellesleg lehet azt, hogy a rajzfilje készülését mondjuk twichen liveolja, ezzel gyűjtvek követőket, hypeot kis pénzt is...meg gondolom emellett van melója nem?
2022. febr. 8. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!