Hogy szabaduljak ettől a gondolattól?
Figyelt kérdés
Mama jelenti nekem a világot. Apa meghalt, anyával nem tartom a kapcsolatot, mert nagyon mérgező személyiség.
A többi nagyszülőm nem él már.
Mamával nagyon sokat beszélek, hasonló személyiségünk van és jól kijövünk, szeretjük egymást. Mama idén lesz 75 éves, és nagyon félek, hogy mi lesz velem, ha meghal. Sajnos elég sok betegsége is van, ezért bármikor meghalhat szinte.
Gyomorgörcsöm lesz, ha arra gondolok, hogy el kell majd egyszer temetnem az én drága nagymamámat. Hogy szabaduljak ettől az érzéstől? Ő nem fél a haláltól, néha várja is már, hogy újra találkozhasson a fiával, azaz apámmal.
2022. febr. 8. 11:58
2/4 A kérdező kommentje:
27
2022. febr. 8. 13:05
3/4 anonim válasza:
Én 25 éves voltam, amikor meghalt a nagypapám. Volt korábban súlyos betegsége, nagyon féltem, hogy mi lesz amikor meghal, mert őt szerettem legjobban. Aztán amikor meghalt, rájöttem, hogy nem tudok mit tenni, csak elfogadni és emlékezni.
4/4 anonim válasza:
Nekem ez a rész jutott az eszembe a Dokiktól:(:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!