Ha végig sétálnék a Hős utcában Budapesten mennyi eséllyel késelnének meg, rabolnának ki?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 01:14
1/5 anonim válasza:
Igazában Kilakoltatni próbálják de nem mindenkivel sikerül Megegyezniük itt egy cikk ez hátha segít abban hogy mi a helyzet tudom nem mostani de valamire még is csak jó lehet [link]
2/5 anonim válasza:
Ha egy aranyruddal a kezedben akkor 100%
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy hogy nézel ki, és hogyan viselkedsz. Pl én mint drogos bejártam oda herbálért, és sosem volt semmi gáz. Pedig én sem vagyok roma, csak mivel drogfüggő vagyok nem lógok ki a sorból. Az a lényeg ha beleillesz a képbe akkor nem találnak be :)
4/5 anonim válasza:
Ha a VIII. kerületben, akkor nem lesz semmi bajod, jó környék. A Hungárián túl már érdekes lehet. Bár legnagyobb eséllyel csak beszólás lesz.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogyan viselkedsz. Ha egy nagydarab, vagy legalább átlagos testalkatú, nem feltűnően elegáns férfi határozott léptekkel végigmegy az utcán és nem tekintget erre-arra, abba nemigen kötnek bele.
De akiről ordít, hogy ő egy entellektüel, aki most idejön megnézni a hírhedt Hős utcát és borzongani akar egy kicsit, továbbá feltűnően néz minden hangos és rossz kinézetű férfit, abba nagy eséllyel belekötnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!