Vékony lábú ferfiként mindig nevetség tárgya leszek a nők körében?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon vékony, hosszú lábaim vannak, olyan a vádlim mint egy ropi. Hiába edzek rá jó ideje, nem izmosodik látványosan. A combom is elég gyatra. Felsőtestemmel nincs különösebb gond, könnyebben izmosodik. Ilyen vékony lábakkal sosem fognak komolyan venni a nők?2022. febr. 6. 17:46
1/10 anonim válasza:
Hát ha nem vagy büszke rá,mint ez a sok köpködős,marlboro táccsos repper,aki 40 kilós,és 2 méter magas,és teszel ellene,akkor nem.
3/10 anonim válasza:
A tápanyag beviteled sem mindegy hogy milyen, ha edzel. Ha kevés fehérjét eszel akkor az izom építés is nehézkes. De amugy biztos, hogy nem nevetség tárgya a vékony lábad. Önbizalmat kéne építened.
4/10 anonim válasza:
Semmi máson nem szoktunk nevetni a barátnőimmel, csak a pasik vékony lábán.
Ember, te sem láttál még nőt közelről...
5/10 anonim válasza:
Vékony testalkatnak is vannak előnyei. Pl:gyorsan megtudod közelíteni az adott helyszínt, ahova mondjuk időre kell menned. Mindenkinek más tetszik, ezért akkor vesznek komolyan, ha olyan nőt találsz, akinek vannak tervei veled kapcsolatban.
6/10 anonim válasza:
Igen, az összes nőnek ez az első és egyetlen szempont a párválasztásnál!!! Aki vékony lábú alakokkal szóba áll, nem is lehet igazi nő!!!
Amúgy az én férjemnek is vékony a lába, ropi alkat. És?
Szerintem inkább az önbizalmat keresik hiába a nők nálad, az a gond. Ha a lábad izmos lenne, találnál más "hibát" magadon. Nem baj, ha edzel, de szerintem ilyen téren is próbálj fejlődni.
7/10 anonim válasza:
Inkább az a nevetséges, ha valakinek tök aránytalan a teste, mert mondjuk derék felett kigyúrt vagy kövér, a lábai meg mint két szál ropi. Ha legalább nagyjából arányosan vékony, kövér vagy izmos valaki, azon senki nem fog fennakadni.
8/10 anonim válasza:
Jogosan fél a kérdező. Én és a barátnőim nagyon jó nők vagyunk, és rendszeres programunk, hogy kimegyünk valami forgalmas helyre, ahol sasszemmel figyeljük a vékony lábú pasikat, hogy hangosan röhögjünk rajtuk. Mozgalmat indítottunk a vékonylábú pasik kiröhögésére, és a csúnyácskább lányokat is arra motiváljuk, hogy ők is röhögjenek, és véletlenül se adják meg magukat ilyen pasiknak. Inkább szűzen menjenek nyugdíjba.
9/10 grafno válasza:
Haverom felül kigyurt mint schwarzi alul meg 2 fogpiszkalo lab. Ő mindig hosszugatyaban jarkalt. Neki tényleg extrem volt a alul felül a különbség. Nem a vekonylabu ferfiak a nevetseg targya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!