Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ez hogy van a nőknek?

Most ez hogy van a nőknek?

Figyelt kérdés

Tudtommal vannak olyan helyek, pl rendészet vagy valami ilyesmi ahol nekik kevesebbet kell teljesíteni felvételin...

És így nem értem hogy miért? xd

Pl üldözni kell valakit, náluk lassabban fog futni a tolvaj? Vagy mi a rák?

2022. febr. 4. 20:14
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
23%

50-es, ne értetlenkedjél már és ne kösd az ebet a karóhoz😂, attól még nem lesz igazad. A bűncselekményeket nem jelentik be előre. Bármikor beleszaladhat a 165 centis női rendőr egy balhéba és akkor bajban van.

Ezer sztorit tudnék írni, régebben rendületlenül jártam a pesti éjszakát.

2022. febr. 5. 17:57
 52/59 A kérdező kommentje:

50

Te olyan buta vagy hogy elmosolyodtam mér ezen a szánalmas magyarázkodáson.:D

2022. febr. 5. 18:31
 53/59 A kérdező kommentje:

Tisztázzunk valamit, egy munkának nem a 90 százalékát kell teljesíteni.

Valamint ezt a magasságot nem tudom honnan hoztad... Elhiszem hogy rossz ilyen magas nőnek lenni, de ez most nem ide tartozik.

Itt simán fizikai állapotról van szó. ELVÁRÁSRÓL.

Érted?

Alkalmatlanok férfiakhoz képest, hátráltató tényezők. Sajnálom ha nem tudod elfogadni. Örültem.

2022. febr. 5. 18:38
 54/59 anonim ***** válasza:
18%

52-es,a karácsonyi Újpesti balhénál is a szerencsének köszönhető egyedül, hogy ártatlanok nem sérültek meg! A rendőrnő pánikba esett és egy célzott lövést nem tudott leadni, kilőtte a tárat! Erről még, ahogy olvasom nem esett szó, de a nők mentálisan sincsenek felkészülve ilyen, vagy még keményebb brutalitásra. A női agy egyszerűen leblokkol ilyen esetben, persze 1-2 J.I.Jane biztos van, de nem jellemző.

Ott volt a videó, mikor a cigány busák józsi kijött a machetevel a rendőrökhöz, szerintem egy nő bepisilt volna, a férfiak is majdnem lefosták a bokájukat😂

2022. febr. 5. 18:42
 55/59 anonim ***** válasza:
91%
Rossz magas nonek lenni? Dehogy, pont jó, nagyon vicces kinos helyzetbe hozni a komplexusos törpe palikat. Ha tolvaj leszek, én majd lehalabb nem csak a női rendőrök elől fogok tudni elfutni, hanem a férfiak elől is, haha;)
2022. febr. 5. 18:52
 56/59 A kérdező kommentje:

Nincs itt kínos helyzet, én komolya mondtam.

Egyébként 184 centi vagyok, tökéletes számomra.

De örülök hogy másra nem reflektálsz, ezzel rájöttél hogy igazam van?:D

2022. febr. 5. 18:59
 57/59 anonim ***** válasza:
komolyan*
2022. febr. 5. 19:00
 58/59 A kérdező kommentje:
Igaz, bocsesz.
2022. febr. 5. 19:01
 59/59 anonim ***** válasza:
94%

"A női agy egyszerűen leblokkol ilyen esetben"

Linkeld a tanulmányt, amit idézel, légyszi.

2022. febr. 5. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!