Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ez hogy van a nőknek?

Most ez hogy van a nőknek?

Figyelt kérdés

Tudtommal vannak olyan helyek, pl rendészet vagy valami ilyesmi ahol nekik kevesebbet kell teljesíteni felvételin...

És így nem értem hogy miért? xd

Pl üldözni kell valakit, náluk lassabban fog futni a tolvaj? Vagy mi a rák?

2022. febr. 4. 20:14
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bűnözőt kell elintézni, elég, ha nála fittebb.
2022. febr. 5. 08:20
 42/59 A kérdező kommentje:

"Kivancsi vagyok egy 165 centis dagadt rendorke mit csinalna egy 2 méteres tolvajjal." És egy 165 centis nő?🤡

Nem az irreális esetekről kell beszélni. Hanem hogy mi a fenének van nekik lecsökkentve az elvárás?

2022. febr. 5. 08:23
 43/59 anonim ***** válasza:
42%
Nincs benne a munkaköri leírásában senkinek, hogy jobbnak kell lenni a kollégáknál is.
2022. febr. 5. 08:32
 44/59 A kérdező kommentje:

Nem is ezt mondtam.

Azt hogy csak hátráltató tényezők, és nem értem miért van nekik engedmény. Fontos munkakör, de nem akarom ismételni magam.

Vicc kategória komolyan mondom.

2022. febr. 5. 08:35
 45/59 anonim ***** válasza:
75%
Ha el tudja végezni a munkáját így is, nem érdekel, hogy könnyebb dolga volt az erőnlétin.
2022. febr. 5. 08:36
 46/59 A kérdező kommentje:

De olvasd már vissza az oldalak ember.

Vagy a kérdést...

Nem az a lényeg hogy tud csücsülni az autóban a másik mellet. Hanem egy képzett férfi és egy képzett nő között különbség van. Hátráltató tényező.

2022. febr. 5. 08:39
 47/59 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem igazad van, mondom ezt nőkènt.
2022. febr. 5. 09:32
 48/59 anonim ***** válasza:
90%

“ Próbáld ki hogy mit csinálnának azok a kis rendőrök...”

Akkor te meg próbáld ki mit csinalna egy női rendor. :D

Ertem en hogy magas vagyok no létemre, de a férfiaknál 175-180 cm az atlag. Akkor egy fejjel kisebb rendort aki ráadásul mozogni nem bir, kb kinevetnénk.

Amugy ne vergodj mar, az válaszol aki akar, es azt ir ide amit akar. Rendőrhiány van, szoval jol jon az a nehany no. Magyarország tenyleg nem Amerika, itt kb csak mászkálnak az aluljaroban a rendőrök, igazoltatnak, megkérik hogy vegyed fel a szajkosarat stb. Nem kell itt gépfegyverrel szaladgálni senki utan, ha meg mégis, oda a magas, erős férfi rendőröket kuldik ki, nem a 160 centis kis palikat, akkor most rájuk sincs mar szükség? A faszsag amit állítasz, ugyanugy rájuk is rájuk húzható.

De azert kivancsi vagyok, miert boki ez a csorodet? Nem vettek fel vagy mizu?

2022. febr. 5. 16:33
 49/59 A kérdező kommentje:

"De azert kivancsi vagyok, miert boki ez a csorodet? Nem vettek fel vagy mizu?"

Nem is jelentkeztem, nem is fogok. Nem akarok rendőr lenni.

Csak az egész olyan hihetetlen, vicc kategória. Attól mert nők, ugyan olyan munka nekik is mint egy férfinek. Nem fog lassabban futni senki sem miattuk. Nem fogja magát hagyni sem senki. Egységes feltétel kéne, nem könnyítés... Ismétlem, ez komoly munka, élettől elkezdve sok minden múlik ezen.

2022. febr. 5. 17:47
 50/59 anonim ***** válasza:
93%
Oke de elobb irtam hogy komoly helyzetekbe ami kb 1000bol 2x fordul elo pl fegyveres rablokhoz inkabb a legjobb rendőröket kuldik ki. Nem a noket, vagy az alacsony férfiakat. Attol meg ugyanugy szükség van rájuk mert a 90%a annak amit csinalni kell azt ok is meg tudjak csinalni. : igazoltatás, ellenőrzés, maszkalgatas.
2022. febr. 5. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!