Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ez hogy van a nőknek?

Most ez hogy van a nőknek?

Figyelt kérdés

Tudtommal vannak olyan helyek, pl rendészet vagy valami ilyesmi ahol nekik kevesebbet kell teljesíteni felvételin...

És így nem értem hogy miért? xd

Pl üldözni kell valakit, náluk lassabban fog futni a tolvaj? Vagy mi a rák?

2022. febr. 4. 20:14
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
96%

9-esnek van igaza. Komolyabb helyekre nem a nők mennek, de nem is a gyenge férfiak, csak a legjobbak közülük is.

A többi rendőr családi perpatvarhoz megy, irodai munkát végez, vagy igazoltat stb. Miért kellene is 80-100 kg izom?

2022. febr. 4. 20:29
 12/59 A kérdező kommentje:

"Rengeteg olyan nőt ismerek a rendvédelmi szerveknél (rendőrség, katonaság), akiktől nem kérnék egy pofont."

Ezt nem tudom minek írtad, senkit nem érdekel hogy kitől kérnél pofont xdd Teljesen irreleváns.

"Egyébként főleg olyan helyen alkalmazzák őket, ahol nem lehet fizikai erőszakot alkalmazni, csak ha nagyon muszáj, de ott van mellettük férfi is, pl a rendőrségnél. A TEK-ben nem dolgoznak nők, mert ott veszélyes bűnözőket kell leteríteni. De oda az 50 kilós férfiakat sem veszik fel, akik egy karton vizet nem bírnak el."

"csak ha muszáj" És akkor van a baj, erről pampogok.

"A rendőrségnél meg amúgy sem értem a 130 kilós fánkzabáló rendőröket akik 20x szívrohamot kapnak ha egy pitiáner tolvajt kell elkapni, azt sem tudom a fizikai alkalmasságin hogy mennek át. Szóval abban az esetben egy gyengébb nő is jobban tud teljesíteni."

Én ilyeneket csak filmben látok, nem nagyon van már ilyesmi. Amúgy meg attól mert valaki fánkot eszik és 130 kiló simán lehet alkalmas erre. Főleg ha mellé 185-190 centi.

"Meg ne felejtsük el, hogy sokszor elég ismerni a jó fogásokat és védekezési/támadási technikákat és simán a földre vihet egy nálad sokkal vékonyabb nő is, ha jobb a technikája és gyakorlott."

Fizikai alkalmasságról volt szó, nem "Sztívün Szegál" filmekben vagyunk.

2022. febr. 4. 20:30
 13/59 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom muszaly alkalmazni oket a nagy egyenlosegbe.. sok olyan mumka van amit nem kene csinalniuk megis csinaljak. Hozzank ha csaj jon probanapra mar el is engedtuk.. meg tudna csinalni "nagyabol" a munkat, de kozbe meg annyi gond van vele (kenyeskednek, elfaradnak, hisztiznek) h inkabb mar csak fft veszunk fel
2022. febr. 4. 20:37
 14/59 anonim ***** válasza:
19%
13. Hova?
2022. febr. 4. 20:40
 15/59 A kérdező kommentje:
Lesülne a maradék bőr a pofámról ha olyan munkahelyre mennék amire nem lennék alkalmas(és nem mellesleg mindenkit hátráltatnék csak és lehet életek múlnának ezen), és csak a nemem miatt nekem könnyítenének.
2022. febr. 4. 20:41
 16/59 anonim ***** válasza:
90%
Az újpesti karácsonyi késes balhézót egy rendőrnő ártalmatlanította. Nem csak közelharc van.
2022. febr. 4. 20:41
 17/59 anonim ***** válasza:
19%
Hat igen.. ugyanannyi penzt kapnak, de nembirjak ugyanazt. Enis inkabb noi melot keresnek a helyukbe. Meg egy brunyalas is negyed ora. Am nem vagyok nogyulolo van parom szeretem, tisutelem de mindenkinek megvan a hozza illo feladat
2022. febr. 4. 20:44
 18/59 A kérdező kommentje:

Nem a kivételekről beszélek, amik nem mellesleg a szabályt erősítik.

Hanem hogy miért van nekik kisebb elvárás? Nincs erre ésszerű magyarázat.

2022. febr. 4. 20:44
 19/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezt jelenti, hogy a kivétel erősíti a szabályt, nem ártana művelődnöd is.
2022. febr. 4. 20:46
 20/59 A kérdező kommentje:

Minek tereled a témát? Magyarázzad akkor...

Vicc, érthetetlen az egész.

2022. febr. 4. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!