Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Féltek a haláltól?

Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
és ha nem,akkor miért nem féltek?

2022. febr. 3. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én igen. Mármint tudom, hogy holtan már nem tudom majd sajnálni magam, viszont félek, hogy relatív fiatalon kell meghalnom. Nemsokára lesz egy orvosi vizsgálatom, ott kiderül, van-e rákom (kb 30-40% az esélye).
2022. febr. 7. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Én rettegek tőle. Bármikor mélyen belegondolok nagyon megijedek. Hiába tudom, hogy az már nekem nem fog fájni, nem fogok érezni, látni, gondolkodni… mégis szörnyű érzés kap el, de csak ha igazán mélyen belegondolok. Nem tudom miért, de talán, hogy minden nélkülem megy tovább az nyugtalanító, pedig nem vagyok önző csak szeretném látni a teljes képet, egy szelet nekem nem elég a világból. Túl keveset értek belőle.

Azt hittem csak gyerekként vagyok más mint a többiek, de úgy látszik 30 + osan is pont ugyanúgy félek tőle eltérően az átlagtól. Ebből kiindulva 70 évesen is félni fogok. Gyáva lennék? Valószínűleg igen.

2022. febr. 11. 01:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Haláltól nem félek. Az előtte lévő kórházi herce hurca meg szenvedés az, amitől parázok. Remélem, hogy gyors halálom lesz, és nem leszek a magyar egészségügyi dolgozók kezében az utolsó hónapjaimban heteimben.
2022. febr. 22. 11:55
 14/16 anonim ***** válasza:

De ha megélem, hogy lesz legalább 4 5 unokám, akkor már nem érdekel, megérte.

23 f 13as voltam

2022. febr. 22. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem

Várom mindenb percben.

Egyedül azt szeretném,hogy gyors halálom legyen,aludjak csak el,ne kelljen szenvedni

2022. febr. 23. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
15, keress fel egy szakembert
2022. febr. 23. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!