Oltottak! Miért mentek el a harmadik vagy a negyedik oltásra is?
#10:
rajtam átment a vírus, szaglás és ízlelés ment el
oltás után 1 napot offos voltam és még kb 1.5-2 nap volt amíg elmúlt a hatása úgy ahogy
fura mód azóta az ízlelésemmel és a szaglásommal lett valami, de nem elment, hanem ilyen mellék ízt érzek és máshogy érzek szagokat
ha nem lett volna kötelező 2 oltás, akkor biztos nem adattam volna be egyet sem (janssent kaptam mivel 2 volt kötelező)
Krónikus beteg vagyok, gyakran vagyok náthás és gyakran köhögök elhúzódóan hurutosan, gyenge az immunrendszerem, de vannak bennem autoimmun/gyulladásos folyamatok, nagyon félek a poszt-COVID-tól is.
Ezért.
#1-es vagyok.
Miért pontoznak le engem az agyhalottak?
Mármint én egy tényt írtam le. Egy olyan tényt ami a neten is visszakereshető. Nem értem, hogy mi baja van egyeseknek.
"Mert miért ne?"
Igazából nekem nincs olyan különösebb okom rá.
Nem félek a covidtól, oltatlanul átestem rajta, kellemetlen nátha volt.
A munkahelyemen kötelező, de ezt nem érzem olyan nagy kényszernek, kereshetnék simán mást, ha kellene.
Fesztiválokra, külföldre nem különösebben járok.
A korlátozások hidegen hagynak, számomra teljesen mindegy hogy kell-e maszk vagy sem.
Egyszerűen nem látok rá okot hogy miért NE oltatnám be magam, több betegség ellen is szoktam kérni az oltást. Ártani nem árt.
Amúgy ha a kellemetlen náthás egy hetet el tudom kerülni, én annak is örülök. Oké, nem halok bele, de őszintén szólva ki szeret beteg lenni? :D
Szerintem soha nem volt szó arról, hogy biztosan életünk végéig 100%-ban védeni fog 2 dózis... Én inkább azzal találkoztam, hogy EGYELŐRE elég a 2, és vizsgálják hogy pontosan mennyi ideig is véd.
De lehet hogy csak én siklottam át valami fölött, tudnál linkelni hivatalos megbízható forrást, ahol ezt hirdették?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!