Teljes káosz a súlyom. Akkor mennyi kiló is vagyok?
Két mérés:
Első-> 60 kg (menzesz előtt 3 nappal)
Ebből 1,3 kg víz, 0,7 kg kaja, 1 kg ruha -> 57 kg
Második (mai) -> 59,7 kg
Ebből 1,3 kg víz, 0,7 kaja, ruha nincs
A ruha tuti 1 kg, mert lemértem. A víz kb. érték, mert a ciklus alatt nagyjából ennyi vizet tart vissza a szervezetem. A kaja mennyiséget pedig előzetes eredmények alapján számolom.
Akkor most hány kiló is lehetek eredetileg (menzesz nelkul, ruha nelkul, kaja nelkul-> ehgyomor)
kicsit betegesnek tűnsz, de nem testileg, hanem fejben keresendő a probléma
ha mondjuk 2 nap alatt 5 kiló változást tapasztalsz, az valami, de 1 kg pár nap alatt.......
de ha nagyon kötözködni akarok, akkor a súly mértékegysége nem a kg, mert a kg a tömeg mértékegysége, tudom én meg nem kezdek minden mondatot nagybetűvel, meg nem rakok a mondatok végére írásjelet, amíg ezt leírtam lehet lefogytam vagy 1.647g-ot te jó éj, ORVOST, PAPOT! :D
na viccet félretéve...
éjszaka izzadsz is ugye, bár napközben is, de iszol is, eszel is, wc-zel is, sőt ha nagyon kukacoskodni akarunk, akkor a bőröd hámlik, a hajad hullik, meg a szervezetedben elég sok folyamat zajlik...
nem kell ennyire betegesen figyelni a testtömeg változást, a lényeg, hogy legyél egészséges, megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot, folyadékot vigyél be a szervezetedbe és az ürítést is szintén egészséges módon végezd
ha mondjuk túl sokat pisilsz, vagy túl keveset az is lehet egy jel, ezekre is figyelj oda, de nem beteges módon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!