Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljes káosz a súlyom. Akkor...

Teljes káosz a súlyom. Akkor mennyi kiló is vagyok?

Figyelt kérdés

Két mérés:

Első-> 60 kg (menzesz előtt 3 nappal)

Ebből 1,3 kg víz, 0,7 kg kaja, 1 kg ruha -> 57 kg

Második (mai) -> 59,7 kg

Ebből 1,3 kg víz, 0,7 kaja, ruha nincs

A ruha tuti 1 kg, mert lemértem. A víz kb. érték, mert a ciklus alatt nagyjából ennyi vizet tart vissza a szervezetem. A kaja mennyiséget pedig előzetes eredmények alapján számolom.

Akkor most hány kiló is lehetek eredetileg (menzesz nelkul, ruha nelkul, kaja nelkul-> ehgyomor)

2022. febr. 2. 01:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

kicsit betegesnek tűnsz, de nem testileg, hanem fejben keresendő a probléma

ha mondjuk 2 nap alatt 5 kiló változást tapasztalsz, az valami, de 1 kg pár nap alatt.......

de ha nagyon kötözködni akarok, akkor a súly mértékegysége nem a kg, mert a kg a tömeg mértékegysége, tudom én meg nem kezdek minden mondatot nagybetűvel, meg nem rakok a mondatok végére írásjelet, amíg ezt leírtam lehet lefogytam vagy 1.647g-ot te jó éj, ORVOST, PAPOT! :D

na viccet félretéve...

éjszaka izzadsz is ugye, bár napközben is, de iszol is, eszel is, wc-zel is, sőt ha nagyon kukacoskodni akarunk, akkor a bőröd hámlik, a hajad hullik, meg a szervezetedben elég sok folyamat zajlik...

nem kell ennyire betegesen figyelni a testtömeg változást, a lényeg, hogy legyél egészséges, megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot, folyadékot vigyél be a szervezetedbe és az ürítést is szintén egészséges módon végezd

ha mondjuk túl sokat pisilsz, vagy túl keveset az is lehet egy jel, ezekre is figyelj oda, de nem beteges módon!

2022. febr. 2. 12:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Reggel méredzkedj meg, kaja előtt. Több nap is méredzkedj meg reggel, és számolj átlagot. Ezt olyan butaság így pontosan nézni. Mert például a menstruáció befolyásolhatja, de az is befolyásolhatja, ha több sós ételt viszel be egyik nap, és másnap a mérlegre állsz, mert ugye a só egyik hatása a víz visszatartás. Ugye a mérleg emiatt is mutathat többet. De alapból most így nézni, hogy "ebből 0,7 kg a kaja"... Meg amúgy állj rá két különböző mérlegre. Simán lehet, hogy az egyik 1-2 kilóval többet vagy kevesebbet mér. Szóval na, most amit látsz a mérlegen pár alkalommal, az nem biztos, hogy pont a valóság, de igazából nem is számít ez annyira pontosan. 60 kg körül vagy, és kész. Most az nem sokat számít, hogy most 58 vagy 60 kg vagy. Ha ennyire akarod, akkor méredzkedj meg egy hétig minden reggel evés előtt, és írd fel a súlyodat, és a hét végén számolj átlagot.
2022. febr. 28. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!