Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Iron Channel megússza?

Iron Channel megússza?

Figyelt kérdés

2022. jan. 31. 05:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
63%
Vagy legalább is nem olyan volumenű botrányba mint iron, mert ugye ott volt Fókuszcsoport ádámmal a beefje, ahol azt akarta bemagyarázni, hogy Ádám gyűlölködő, amibe elég csúfosan bele is sült a "kisgyerek". De ne legyenek illúzióid, vicc elek ugyan olyan tartalomlopó trash hulladék.
2022. febr. 6. 11:00
 12/26 anonim ***** válasza:
45%

"Állatos ismeretterjesztő videóktól kezdve ahol a legerősebb kutyafajták vagy legkisebb macskákat mutatja meg, vagy megmagyarázhatatlan rejtélyek , jégbe fagyott évezredes leletek stb stb rengeteg minőségi videója van."

Igen, ezeket mint külföldi tartalomgyártóktól lopja le. Aztán kb alá mondja hogy "na srácok most megnézzük a top 10 világ legnagyobb péniszét" aztán meg elmondja hogy "azta srácok, hát itt az vana videóban amit látunk".

Álságos és gátlástalan amit a Viccelek csináln, de a kisgyerekeknek akiknek az kell hogy valaki összevág nekik pár érdekes összelopkodott videót, azoknak elég ez a "tartalom".

2022. febr. 6. 11:02
 13/26 anonim ***** válasza:
11%
Akkor viszont írjatok olyan magyar YouTuber-eket, akik szerintetek jók, hogy tudjam nektek mi a jó, kíváncsi vagyok
2022. febr. 6. 12:19
 14/26 anonim ***** válasza:
70%

Mi célból?

Hogy itt péniszméregethessünk hogy "ki néz jobb videóst?"

Sajnálom de ebből én már régen kinőttem.

Az internet egy tök jó dolog, csomó témában lehet információkhoz jutni a világról, de ha nekem ilyen indíttatásom lenne, hát az utolsó forrás amit ehhez keresnék az Vicc Elek... Kb 12 éves korig belefér ha valakinek szórakoztató hogy Vicc Elek lopott videókra infantilis módon bármiféle hozzáadott érték nélkül hümmög meg konstatálja hogy igen, azt láttuk a videóba amit láttunk. De afölött szerintem azért már gáz...

De eléggé sikerült eltérnünk az eredeti kérdéstől.

2022. febr. 6. 13:00
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Igen, pontosan erre számítottam, nem leptél meg. Úgy beszélsz, mint a trónon ülő király aki az alattvalónak jókedvében válaszol csak.

Valójában tényleg nincs értelme összemérni ki milyen videósokat néz, egyáltalán melyik ország tartalomgyártóit ismeri el, de az ami ennél még értelmetlenebb az ez a fajta vélemény nyilvánítás.

Amiről te beszélsz az a régifajta Vicc Elek volt, aki reakcióvideókat csinált, majd többen kritizálták is. Akkor viszont beismerte a hibáit és ami miatt sokan tisztelik ma már az az, hogy változtatott is. Nem véletlenvan, hogy akik régen kritizálták ma már elismerik és elfogadják a munkásságát.

Nézd meg például azokat a témáit amiket iskolában a gyerkeimnek vetítettek le természeti jelenségekről, biológián az állatokat bemutató tartalmait, vagy a jégbefagyott ősi leleteket.

Ha már ennyire magabiztosan nyílvánítasz véleményt akkor jobb, ha alapja is van.

Nem akarok beleszólni az életedbe vagy megsérteni, régen én sem kedveltem az arcot, de amit most csinál az ég és föld, messze nem az amit régen.

2022. febr. 6. 16:13
 16/26 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan úgy reakcióvideókat csinál.

Lelopja a külföldi videókat aztán felmondja rá hogy "úr isten srácok itt egy 'akármi', hát ez nagyon durva".

Ennyiből áll a tartalma.

2022. febr. 7. 07:37
 17/26 anonim ***** válasza:

Csak a legfrissebb videói:

-Kaják amiket minden nap eszel pedig egészségtelenek

-Világhírű logók rejtett utalásokkal

-A polgármester, aki hajléktalannak tettette magát, hogy védje az emberek jogait

-A legfurcsább világrekordok

-Az ember aki ejtőernyő nélkül ugrott ki

Nem folytatom, ne haragudj...

Nem akarok védeni a srácot az évekkel ezelőtti tetteiért, tény hogy sok volt akkoriban a reakció videó, DE!!! ez akkor is nevetséges, hogy a #16 és #14-es hozzászóló is csak random bebüfög valamit, aminek semmi alapja nincsen.

Épp most cáfoltam meg a kommentjeiteket, ezek oktató ismeretterjesztő videók, látszik a kutatómunka, és semmi reakció nincs benne, nem is látszik a tag a videón... :'D

"Úr isten srácok, itt van 2 idióta, akik azt se tudják miről beszélnek" na ez az én reakció videóm, "De durva hogy emberek annyira elvannak vakulva, hogy hallanak valamit sokszor akkor azt hiszik igaz!" "Aztaaa, pont mint a politika"

Nem fogok személyeskedni, de ezzel a felületes és gondolkodás nélküli hozáállással nem fogtok boldogulni az életben...

2022. febr. 8. 09:15
 18/26 anonim ***** válasza:
Mikori friss?
2022. febr. 8. 09:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha rámész a csatornájára, és megnyomod a Videók gombot, akkor mindenkinek a legfrissebbeit teszi ki. Feltöltés dátumára gondoltam. Tegnap, azelőtti stb.
2022. febr. 8. 09:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem a magyarázós a legutolsó
2022. febr. 8. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!