Egy hétköznapi ember összejöhet egy hercegnővel?
10-es te mirol beszélsz? 🙄
Nem! Nem tudom mit képzelsz rólam. Ezt is kifejthetnéd hogy mit kezdtél el kombinálni rólam.
Amugy ezek utan fejtsd már ki hogy mik a szándékaid valojaban es hogy képzeled ezt az egészet?
Egyébként ha tudnám se tenném. Te ahogy írsz róla a hagyd békén kategória vagy!
Aki tenylegesen behazasodott az nyilvan maga ismerkedett meg a hercegi rangu emberrel. Nem kerte senki segitseget. Te nem tudom hol élsz de nagyon hamis elképzeléseid vannak errol az egészről. Az ilyenektol vedik ezerrel a palota orseg es a testor garda a hercegeket, hercegnoket, mint amilyen te vagy.
"Ezek" - ezen a szavadon gondolkodj el. Nem tiszteled őket csak meghoditando numeranak gondolod akihez behazasodnal.
Aki megkeresett privátba tippem szerint a kérdező. Annak üzenem, hogy a nyamvatt aberalt szexualis elképzeléseivel ne zaklasson es engem is haggyjon békén.
Szegény hercegnőt még a gondolataidban is hagyd már békén te undorító szexuális ragadozó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!