Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ítélnek el egy teljesen...

Miért ítélnek el egy teljesen átlag embert a külső alapján ??

Figyelt kérdés

23eves férfi vagyok.Atlagos ami annyit tesz hogy nem vagyok jóképű de nem vagyok ronda sem.

Szóval kb 4-5eve nincsen egy nővel sem kapcsolatom. Ezt bővebben kissé talán úgy tudnám kifejteni hogy a munka helyemen nincs nő abszolút.Szorakozo helyekre sem járok és egyedül is elek már egy jó ideje!

Talán ebből kifojolag is hovanta 1-2alkalommal megpróbálkozik a rossz lányokról egy két nővel hátha sikerül az életembe egy kis kalandot vinni.(elég szánalmas tudom de ez van :D ))

Na szóval a gond az hogy mostanság annyira igényesek a prostituált nők hogy roma fiúkkal/férfiakkal abszolút nem aknák szóba!

Kissé barnább a bírom viszont a stílusom és az adott szituációban is teljesen diszkrét és tisztelet tudó a stílusom! Normálisan magyarul beszélek és nem roma származású vagyok(habár velük sincs kimondottan problémám!)

De valamiért azt kapom a prostitól hogy én roma vagyok és hogy mit képzelek magamról takarodjak el onnan!

Szóval a kérdésem miért hisznek roma férfinak engem?

Miért nem vállalnak el miközben atlagmagyar ember vagyok? Talán azért mert kicsit(1pigmentel talán ha barnább a bőröm a szolárium miat)barnább vagyok vagyok???

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. jan. 30. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb ÁTLAGOS ember egy előítéletes fasz! Ha elítélnek az azt jelenti hogy irigyek rád és legbelül tetszik nekik amilyen vagy de azt mutatják hogy elítélnek mert akkor nem érzik magukat olyan rosszul attól hogy te jobb vagy mint ők!
2022. jan. 30. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha romának hinnének(nem véletlen szolizok én is) Mondjuk távolabbi rokonaim között van is roma, de rajtam csak a sötét haj van ami romás, meg azért nem hófehér a bőröm.
2022. jan. 30. 08:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Telleg nincs a romákkal problémám!

És nem is vagyok roma. Viszont cserébe igényes vagyok azaz mind télen mind nyáron is járok szoliba.

Edzsek(testet épitek) adok a külsőre adok a belsőre intelligens humoros és diszkrét próbálok mindig minden esetben.

Na de akkor a kérdésre is kapják választ :D talán azért hisznek roma fiúnak mert (nem sötétebb!!) kissé barnább a bőröm a hófehér átlagtól mérve? :D

2022. jan. 30. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ket kerdes volt...

Miért ítélnek el egy teljesen átlag embert a külső alapján ??

Az emberek zome eloiteletes, az reszben evolucio, reszben szuklatokoruseg.

Na de akkor a kérdésre is kapják választ :D talán azért hisznek roma fiúnak mert (nem sötétebb!!) kissé barnább a bőröm a hófehér átlagtól mérve? :D

Igen. Most akkor nem jarsz majd szoliba?

Vagy masik oldalrol kezdesz kozeliteni, h ne a rosszlanyokrol kelljen "part keresned"?

2022. jan. 30. 09:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen ez két kérdés volt azonban egy témakörön belül de azon belül is...

Megértem a válaszod előitéletesek vagyunk de még is szűklátókörűek is egyben ami elég gáz!

2.

-de igen ugyan úgy járok szoliba ugyan így fogok élni és adni magamra mivel nem egy (bocsánat de nem tudom máshogy kifejteni ezt és meg messziről sem “sértésnek” vagy akkár “bántó céllal”értem ezt)prostituált nő miatt fogok életstílust vagy egyenesen életvitelt váltani.

De mivel azt érzem rajtad kedves /4-es/ hogy eléggé kisse lekezelően próbálod a tudtomra adni mennyire lent vagyok így ki kell jelentenek hogy én egyedül érzem jól magam.

Nem tehetek arról(részben igen tehetek!) hogy nincs kapcsolatom és nincsenek barátom se.

Lényeg azért kérlek enged meg nekem hagy költsem azt a kevéske anyagi jutalmakat amiért én magam szenvedek meg amire szeretném!

Szóval ne azért néz le mert nincs senkik és mert oroszoknál tudom csak keresni az örömöt! :)

2022. jan. 30. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismerünk, nem tudjuk pontosan megmondani, miért néznek téged annak.

Én nem bőrszín alapján szoktam felismerni őket, hanem az arcszerkezet árulkodik, és leginkább az, hogy üvöltöznek a villamoson, baljósan figyelik a zsebeket, vagy a másik oldal, amikor iszonyatosan alázatosan bocsánatot kérnek, és olyankor biztos akarnak valamit. Vagy alkoholmámorban motyognak, ápolatlanok, igénytelenül beszélnek, csúnya melegítőt hordanak és egy kiló ékszert, stb.

Viszont van egy cigány évfolyamtársam az egyetemen, róla nem tudtam volna megmondani, mert annyira kulturált ember, meglepődtem, amikor mondta.

2022. jan. 30. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Rondák a fehér bőrű fiúk sztem. Semmmi izgi nincs bennük.
2022. jan. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!