Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz ezekről a már...

Mit gondolsz ezekről a már majdnem két éve tartó Covid miatti intézkedésekről?

Figyelt kérdés

2022. jan. 29. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

9-es vagyok.

Szerintem kezd ebbe már belefáradni mindenki, nincs gondom a maszkkal ha bármi tünetem volt akkor nyáron is hordtam, de azért jó lenne már visszatérni a régi kerékvágásba. Mindennap egy nappal közelebb kerülünk a végéhez, ez ad erőt nekem például. Igyekszem segíteni lehetőségeimhez mérten(plazmaadás). Vigyázzatok magatokra, és kitartást mindenkinek!

2022. jan. 29. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kitartast es jo egeszseget neked is!
2022. jan. 29. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Gyógyszermaffia által csinált cirkusz , csak az a lényeg kapd meg a 3 oltást, most már megszedte magát a gyógyszermaffia bankoknál is sok vállalkozást vett fel hitelt, bankok is jók jártak, nem tudni mi lesz.

Én úgy gondolom most a bankok fognak jól járni, nemsokára kezdik visszatörleszteni a hiteleket az emberek, és a cégek.

2022. jan. 31. 09:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem a hiányzás része zavar. A gyerekek vagy mi tüsszentünk. Mindent megértek, de a munkahely nem minden esetben. Uncsi már tört fizetést kapni tavaly ősz óta. Hol ez hol az most a rendelkezés. Mi nem tudunk babysittert fizetni. Munkahelyen már enyhítettek az omikron óta. Nem a megbetegedésünkről beszélek. A kontakt egyéb.
2022. febr. 2. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Még csak szűk két év és már az ötödik hullámmal, negyedik oltással fenyegetnek?! Kapjatok már észhez! Nincs az a vírus, ami ezt képes lenne követni és ennyi idő alatt így mutálódni!

Az sem tűnik fel, hogy ennek a szuper halálos, hű de rejtélyes kórságnak hónapok alatt kifejlesztették a vakcináját, nem is egyet méghozzá?!

Ha ezt az egészet optimálisan nézzük, teljesen szétcsúszik a rendszer a sok sumákban és aljas hazudozásban. Üzlet és pusztítás az egész.

A legundoritobb pedig az, hogy hiába hisznek benne már csak kevesen, még mindig nyomják az ócska ijeszgetős oltáskampányt.

Az orvosok, politikusok zsebét tömik érdekszervezetek, hogy a népet irtsák.

2022. febr. 2. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez az egész világjárvány nem véletlenül alakult ki itt és most!Túl nagy terhet rótt az elöregedő társadalom a nyugdíjrendszerre,gondolták az "okosok",küldjünk az emberiségre egy olyan vírust,ami megtizedeli őket,csak azzal nem számoltak,h sok fiatal is belehal.Érdekes,h a Sars v ebola vírust mindig megtudják fékezni-megjegyzem hála istennek,maradjon is így!!-Ha egy univerzális vakcinát hoznának forgalomba,ami az összes vírusra hat,és csak egyszer kéne beadni,és tényleg hatásos lenne,mint pl a gyerekkorban kapott kanyaró elleni,szerintem sokkal többen bevállalnák,és már rég túl lennénk ezen a rémálmon!csak hát ez a gyógyszergyáraknak nem lenn olyan nagy biznisz!:/
2022. febr. 9. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!