Mit gondolsz ezekről a már majdnem két éve tartó Covid miatti intézkedésekről?
9-es vagyok.
Szerintem kezd ebbe már belefáradni mindenki, nincs gondom a maszkkal ha bármi tünetem volt akkor nyáron is hordtam, de azért jó lenne már visszatérni a régi kerékvágásba. Mindennap egy nappal közelebb kerülünk a végéhez, ez ad erőt nekem például. Igyekszem segíteni lehetőségeimhez mérten(plazmaadás). Vigyázzatok magatokra, és kitartást mindenkinek!
Gyógyszermaffia által csinált cirkusz , csak az a lényeg kapd meg a 3 oltást, most már megszedte magát a gyógyszermaffia bankoknál is sok vállalkozást vett fel hitelt, bankok is jók jártak, nem tudni mi lesz.
Én úgy gondolom most a bankok fognak jól járni, nemsokára kezdik visszatörleszteni a hiteleket az emberek, és a cégek.
Még csak szűk két év és már az ötödik hullámmal, negyedik oltással fenyegetnek?! Kapjatok már észhez! Nincs az a vírus, ami ezt képes lenne követni és ennyi idő alatt így mutálódni!
Az sem tűnik fel, hogy ennek a szuper halálos, hű de rejtélyes kórságnak hónapok alatt kifejlesztették a vakcináját, nem is egyet méghozzá?!
Ha ezt az egészet optimálisan nézzük, teljesen szétcsúszik a rendszer a sok sumákban és aljas hazudozásban. Üzlet és pusztítás az egész.
A legundoritobb pedig az, hogy hiába hisznek benne már csak kevesen, még mindig nyomják az ócska ijeszgetős oltáskampányt.
Az orvosok, politikusok zsebét tömik érdekszervezetek, hogy a népet irtsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!