Mit gondolsz ezekről a már majdnem két éve tartó Covid miatti intézkedésekről?
A szupergazdagok gszdasagi nywreszkedese. Rotschild,Rockefeller stb. Ingatlanberuhazo egeik vannak pl….Most meg tudjak venni nyomott aron az ettermeket szorakozohelyeket meg lakasokat.
Sok birka meg beveszi a rizsat a maszkrol meg a natharol,influenzarol. :D
2-es akár én írtam volna le a szitut :D
Így van minden ahogy leírtad
Azt gondolom, hogy már baromi unalmas és szánalmas az egész műsor. Észrevehetnék már magukat, hogy ideje befejezni. Még ha ténylegesen az egészségünkröl szólna, de persze nem az a lényeg, hanem a pénz és hatalom. Az intézkedések pedig semmi különösebb érdemi eredményt nem hoztak, vagyin nem lehet tudni, valójában mit hoztak, mivel mindent átsző a hazudozás, sumákolás.
Mégis hány évig akarják még folytatni ezt a parádét?!
Míg részt vesznek benne a buta barmok
Oltópontokat hanyagolni kéne és minden megoldódna mert ez a fő mozgatórugója a parádénak
9-es Én is remélem csak ne mézes madzag legyen vagy vihar előtti csend
Egyébként a lebukása után oldott fel mindent a kis Boris😊
A kerti party ha nem lett volna akkor valószínű nem is old fel semmit sem bár ne legyen igazam de ez lehet mögötte inkább tehát a figyelem elterelés a cél.Törökországban is állíólag már kezdik ráhagyni ezt az ökörséget de tudod hiszem ha látom alapon gondolkodok és nem hiszek el mindent amit hallok.
Remélem egyszer s mindenkorra véget ér ez mert már mindenki unja teljesen mindegy oltott vagy oltatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!