Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Uszoda, edzőterem öltözőjében...

Uszoda, edzőterem öltözőjében mennyire illik eltakarni magamat, amikor meztelen vagyok? F17

Figyelt kérdés

Otthon nem járkálunk meztelenül, de ha éppen valaki meglátja a másikat ruha nélkül, nem ügy. Ezt szoktam meg. De láttam öltözőben, sőt zuhanyzóban is, hogy sok korombeli srác fürdőgatyában fürdik és törölközőt teker magára amikor gatyát cserél.

Nekem is úgy kellene?

Gáz vagyok ha meztelenül zuhanyzok és az öltözőben nem tekerek semmit a derekamra?

Nem akarom hogy magamutogatónak gondoljanak.

2022. jan. 25. 20:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
93%
Mostanában már nem építenek külön férfi-női öltözőt, mert vannak, akik nem passzolnak bele egyik nembe se, azok melyikbe menjenek. Ezért vannak öltözőfülkék. De ahol nemek szerint külön öltöző van, oda minek fülke.
2022. jan. 26. 15:15
 32/46 anonim ***** válasza:
74%
Ez az, ahol szét vannak szedve. Egyáltalán nem kellenének fülkék.
2022. jan. 26. 15:47
 33/46 anonim ***** válasza:
92%
Úgy öltözz és zuhanyozz, ahogy neked kényelmes. Normális ember érzi magamutogatás és a természetes meztelenség közötti különbséget. Ha neked meztelenül természetes, tegyél úgy. Én meztelenül szoktam, mert nem érdekel ki mit gondol, az öltözőben nem érzem gáznak. De megértem ha valakinek ez nem fér bele és gatyaban zuhanyzik le. A zuhanyzóból az öltözőig nem meztelenül vonulok végig, magamra tekerem a törülközőt :D
2022. jan. 26. 19:20
 34/46 anonim ***** válasza:
32%
Felnőtt férfi vagyok,nős,2 kislány apukája.Én bevezetném a koedukált öltözőt.Valamint a fürdőben azt,hogy aki akar az levetkőzhet. Sztem ez tök egészséges lenne.A vendégek rá lennének kényszerítve,hogy levetkőzzék a prüdségüket és előbb-utóbb nem lennének szégyenlősek.Úgy is ez a jövő.1-2 száz éve még a bokájukat is takargatták a nők.A férfiak meg olyan pántos dresszt húztak, ami a mellüket takarta. (Bár,az utóbbi 20-30 évben kicsit,mint ha vissza fejlődtünk volna.)Aki egyet ért velem,megírhatja a véleményét.A légi közlekedésben is bevezetném azt,pl.hogy az utasok is meztelenek legyenek.Vagy teljesen testhez álló dresszt tennék kötelezővé.Így nem fenyegetne az a veszély,hogy fegyvert,stb. csempésznek a repülőre.A strandon,fürdőben annyi engedményt tennék,hogy az a nő,aki menstruál,az magán hagyhatna egy bugyit.
2022. jan. 26. 22:48
 35/46 anonim ***** válasza:
29%

34-es!

Megmozgattad a fantáziámat!

2022. jan. 26. 22:55
 36/46 A kérdező kommentje:

#34-es, betegnek tetszik lenni, vagy viccesnek? :D :D

Ugye ez nem komoly? :D:D

2022. jan. 26. 22:57
 37/46 anonim ***** válasza:
81%

34-es, én is nős vagyok és én is kétgyerekes apuka.

Csak egyetlen szerény kérdésem lenne hozzád: Feleségednek mondtad már ezt? Ha igen, utána sikerült elhajolni a feléd repülő tányérok elől, vagy élőben látszott, hogy csak viccelsz?

:-))))

2022. jan. 26. 23:02
 38/46 anonim ***** válasza:
33%

#37-es.

A feleségem tud róla.Egyet értünk.Teljesen normális nő.Nem szégyenlős és nem vicceltem. Ez lesz a jövő...! Nem mostanában,tudom.Talán 100-200 év múlva,de lehet hogy még előbb.A szégyenlősség talán azért alakult ki az emberekben,mert nem volt tökéletes alakjuk,stb.De,a többség nem tökéletes,(mi sem),így nincs mit szégyellni.Erre a többség előbb-utóbb,de rá fog jönni.

2022. jan. 26. 23:17
 39/46 anonim ***** válasza:
38%

Az én véleményem az, hogy sok szokás, pl a test, különösen a nemi jellegek takargatása azért alakult ki, hogy gátat szabjon az ösztönöknek. Ugyanakkor ez azzal is jár, hogy a meztelenség idegenné válik, plusz kialakíthat egy csomó testképzavart, mert nem látjuk a mezőnyt, amiben indulunk.

Szóval érdekes kérdés, milyen lenne közelebb kerülni a meztelenséghez. Abban biztos vagyok, hogy a plasztikai sebészet rosszul járna: sokkal kevesebb ember menne el azért átszabatni magát, mert azt hinné, hogy csúnya.

2022. jan. 27. 06:02
 40/46 anonim ***** válasza:
24%

Te vagy trollkodsz, vagy elmebeteg vagy...

Szerintem pont, hogy jól járnának a plasztikai sebészek, hiszen ilyenkor nem csak a közeli család, pár látná az intim testrészeket, hanem mindenki, így még az is plasztikához fordulna aki amúgy csak simán előnyös ruhákat szokott hordani. :)

2022. jan. 27. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!