Uszoda, edzőterem öltözőjében mennyire illik eltakarni magamat, amikor meztelen vagyok? F17
Otthon nem járkálunk meztelenül, de ha éppen valaki meglátja a másikat ruha nélkül, nem ügy. Ezt szoktam meg. De láttam öltözőben, sőt zuhanyzóban is, hogy sok korombeli srác fürdőgatyában fürdik és törölközőt teker magára amikor gatyát cserél.
Nekem is úgy kellene?
Gáz vagyok ha meztelenül zuhanyzok és az öltözőben nem tekerek semmit a derekamra?
Nem akarom hogy magamutogatónak gondoljanak.
34-es!
Megmozgattad a fantáziámat!
#34-es, betegnek tetszik lenni, vagy viccesnek? :D :D
Ugye ez nem komoly? :D:D
34-es, én is nős vagyok és én is kétgyerekes apuka.
Csak egyetlen szerény kérdésem lenne hozzád: Feleségednek mondtad már ezt? Ha igen, utána sikerült elhajolni a feléd repülő tányérok elől, vagy élőben látszott, hogy csak viccelsz?
:-))))
#37-es.
A feleségem tud róla.Egyet értünk.Teljesen normális nő.Nem szégyenlős és nem vicceltem. Ez lesz a jövő...! Nem mostanában,tudom.Talán 100-200 év múlva,de lehet hogy még előbb.A szégyenlősség talán azért alakult ki az emberekben,mert nem volt tökéletes alakjuk,stb.De,a többség nem tökéletes,(mi sem),így nincs mit szégyellni.Erre a többség előbb-utóbb,de rá fog jönni.
Az én véleményem az, hogy sok szokás, pl a test, különösen a nemi jellegek takargatása azért alakult ki, hogy gátat szabjon az ösztönöknek. Ugyanakkor ez azzal is jár, hogy a meztelenség idegenné válik, plusz kialakíthat egy csomó testképzavart, mert nem látjuk a mezőnyt, amiben indulunk.
Szóval érdekes kérdés, milyen lenne közelebb kerülni a meztelenséghez. Abban biztos vagyok, hogy a plasztikai sebészet rosszul járna: sokkal kevesebb ember menne el azért átszabatni magát, mert azt hinné, hogy csúnya.
Te vagy trollkodsz, vagy elmebeteg vagy...
Szerintem pont, hogy jól járnának a plasztikai sebészek, hiszen ilyenkor nem csak a közeli család, pár látná az intim testrészeket, hanem mindenki, így még az is plasztikához fordulna aki amúgy csak simán előnyös ruhákat szokott hordani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!