Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Uszoda, edzőterem öltözőjében...

Uszoda, edzőterem öltözőjében mennyire illik eltakarni magamat, amikor meztelen vagyok? F17

Figyelt kérdés

Otthon nem járkálunk meztelenül, de ha éppen valaki meglátja a másikat ruha nélkül, nem ügy. Ezt szoktam meg. De láttam öltözőben, sőt zuhanyzóban is, hogy sok korombeli srác fürdőgatyában fürdik és törölközőt teker magára amikor gatyát cserél.

Nekem is úgy kellene?

Gáz vagyok ha meztelenül zuhanyzok és az öltözőben nem tekerek semmit a derekamra?

Nem akarom hogy magamutogatónak gondoljanak.

2022. jan. 25. 20:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
34%
Nem teljesen értem. Használd az öltözőkabint és a zuhanyfüggönyt, ezekkel együtt természetesen nem kell takargatni magad törülközőkkel.
2022. jan. 26. 09:46
 22/46 anonim ***** válasza:
92%

#20, tökéletesen egyetértek, egyúttal azt azért érdemes figyelembe venni, hogy nem vagyunk egyformák. Ismerek kollégista, sportoló, nagycsaládos embereket, akiknek a meztelen ember olyan, mint a fák az erdőben. Viszont vannak szemérmes családban felnőtt, egyke, egyesületileg soha nem sportoló ismerőseim is, akik magukon kívül alig láttak meztelen embert.

Amikor ez a kettő hirtelen összefut egy öltözőben, az lehet utóbbinak diszkomfortos. Ettől még mindig egyetértek veled, előbbi az optimális, de azért érdemes valamennyire tekintettel lenni utóbbiakra is.

2022. jan. 26. 09:53
 23/46 anonim ***** válasza:
91%
Takargatni magad fölösleges szerintem, nem illetlen... mégis van oka annak, hogy meztelen vagy. Nyilván a ló túls oldalára te nem fogsz átesni, mert a leírás alapján nem vagy az a típus, nem is így neveltek, de helikopterezni, "nézzétek, milyen nagy a farkam..."-ozni sem illik.
2022. jan. 26. 13:04
 24/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg választ! Nem gondoltam, hogy ilyen széles skálán mozog az emberek véleménye. :)

A kérdésem természetesen olyan férfi öltözőre vonatkozott, ahol nincsenek öltöző fülkék.

A női öltözők szokásai nem érdekelnek, oda nem járok. :D

A válaszokból azért sikerült egy általános véleményt kialakítanom. Sokat segített amiket írtatok, köszönöm szépen mindenkinek!

Ezután sem fogom takargatni magam öltözésnél, meg fal felé fordulni. Helikopterezést eddig sem csináltam :D de a zuhanyzóból a szekrényemig azért inkább törölközővel a derekamon fogok menni. Mert az van 20-30 méter és ott sokan láthatnak.

2022. jan. 26. 13:23
 25/46 anonim ***** válasza:
7%

"A kérdésem természetesen olyan férfi öltözőre vonatkozott, ahol nincsenek öltöző fülkék."

Hát mondjuk ilyen lepukkant helyre nem szívesen járnék. Melegvíz, fűtés azért van? :D

2022. jan. 26. 13:25
 26/46 A kérdező kommentje:
#25-ös nem tudom, te milyen helyeken jársz, de a legtöbb edzőteremnek, uszodának ilyen az öltözője. Én konkrétan egy elittebb helyre járok.
2022. jan. 26. 13:50
 27/46 anonim ***** válasza:
81%
Vagy koedukált öltöző fülkékkel, vagy férfi-női öltöző, fülkék nélkül - logikus, nem?
2022. jan. 26. 13:54
 28/46 anonim ***** válasza:
15%

Hát, én eddig akárhova mentem, még a legutolsó gagyi falusi strandon is volt öltözőfülke...

2022. jan. 26. 13:59
 29/46 anonim ***** válasza:
15%
Azért roppantul elit hely lehet, ahol nem futja egy kabinra vagy függönyre. :D
2022. jan. 26. 14:01
 30/46 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egyáltalán nem kéne kabinos öltöző, inkább csak külön női és férfi. Mindenkinek ugyan az van a testén. Semmit nem kell belőle takargatni.
2022. jan. 26. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!