Gyerekkoromban 3-4 hónapon át volt hó. Most pár óráig van felszórva porcukorral a táj.
De nem kell visstamenni a hatvanas évekig, jigy ne gondoljam szokatlannak ezt a szibéria hideget.
2022. jan. 24. 18:56
22/31 anonim válasza:
Nem annyira régen volt egy tél, mikor két héten át -10 fok alatti fagyok voltak nappal is, és március közepén még esett a hó. Ahhoz mit szóltál volna?
2022. jan. 24. 19:58
23/31 anonim válasza:
Emlékszem olyan hóviharokra, hogy egész nap szürke volt minden, csak az autók, buszok lámpája világított. Annyira jó volt, a karácsony is sokkal másabb volt, rengeteget hógolyóztunk.
2022. jan. 24. 20:06
24/31 anonim válasza:
Sajnos nagyon rosszul bírom. Állandóan majd meg fagyok, vöröses lilás a bőröm, pedig a fél ruhatáram magamra erőszakolom. :( Eszméletlenül fázós vagyok, én még nyáron is képes vagyok fázni, a házban pulóverben vagyok... Nyáron!... Pedig a télnek is megvan a hangulata... Már ha lenne hó... De így már nekem elegem van belőle, hogy csak vacogok, beöltözve, és úgy járok, mint egy pingvin, mert nem bírok rendesen mozogni a sok ruhától... Nyáron annyival egyszerűbb és kényelmesebb. Pedig téli gyerek vagyok. Bár régebben nem fáztam ennyire, simán a leghidegebb időben is egy ujjatlan, egy pulcsi, és egy bőrkabát volt rajtam... Nem tudom mi lett velem.
2022. jan. 24. 21:47
25/31 anonim válasza:
Ez azért messze van az olyan nagyon hidegtől. Anno totál megszokott volt egész télen, ha meg 0 fok körülre emelkedett akkor a hó állt neki szakadni.
2022. jan. 24. 21:55
26/31 anonim válasza:
Farkasordito hideg? 6 réteg ruha???
Itt ma reggel -22 fok volt.
Egy sima farmerban és sportcipoben indultam melóba, felül vettem egy réteggel többet mint ahogy 0 fokon öltöznek.
És ez sehol sincs közelgő -35 -hőz.
2022. jan. 25. 08:58
27/31 anonim válasza:
22 melyik évben volt az?
2022. jan. 25. 14:08
28/31 anonim válasza:
Ma, 14:08
22-es vagyok. Meg kellett néznem a régi fotóimat, 2013-ban volt. Van egy kép, ami március 15.-én készült: egy kokárda egy kupac havon. Ismerősöm meg feltett akkor egy fotót Fészbukra: a Budapesti Tavaszi Fesztivál táblája, hóval borítva, március 26.-án.
2022. jan. 25. 14:33
29/31 anonim válasza:
ma 14:08
Te nem kaptál SMS-t a Belügyminisztériumtól, hogy ülj át egy másik autóba? 😄
2022. jan. 25. 15:08
30/31 anonim válasza:
Tartós hideg?? 1-2 hete még rám rohadt a tavaszi kabátom is, pedig fázós vagyok. :D Csak tegnap vettem elő a téli bakancsomat.
Személy szerint utálom a hideget, de igenis kell pár hét fagy, hadd pusztuljanak a poloskák, meztelencsigák, egyéb kártevők. Én inkább az áprilisi fagyokat utálom, mikor tönkremegy minden a kertben. Inkább most legyen hideg, most van itt az ideje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!