Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ezt a szokatlanu...

Hogy bírjátok ezt a szokatlanul tartós hideget? Nem ehhez vagyunk szokva, nem?

Figyelt kérdés

2022. jan. 24. 16:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Végre. A nyárimádóknak egész nyáron ott a nap, legyen már nekünk is jó.
2022. jan. 24. 17:12
 12/31 A kérdező kommentje:
Úgy van ahogy 10. mondja, itt már ez nagyon tartósan változatlan. Mindig van ilyen hideg csak nem ennyire egyfolytában enyhüléses időszakok nélkül. Szörnyű. Látom sokan szeretik de ők biztos nem kell több órahosszat a szabadban tölteniük melegedési lehetőség nélkül. Ez a nehéz része pedig beöltözöm, három réteg alulra, 6! réteg felülre.
2022. jan. 24. 17:22
 13/31 A kérdező kommentje:
Amúgy a nyár sem a zsánerem, jó lenne szép hosszú ősz és tavasz de azok meg mintha nem is lennének.
2022. jan. 24. 17:23
 14/31 anonim válasza:
100%

Én is Kelet-Magyarországon lakok és a napokban fogalmazódott meg bennem, hogy már hosszabb ideje van igazi téli időjárás, így kell! Emlékeim szerint tavaly kb 1 hétig volt nagyon hideg, azon kívül általában elég enyha idő volt.

Be vallom nekem jobban esik ez a hideg, megszoktam, 2 hete még úgy éreztem megfagy a térdem, mára meg se kottyan, mondhatni jól esik. Az enyhébb időt viselem nehezebben.

De vszínű másképp gondolnám ha mindennap kinn kellene lennem folyamatosan.

Kitartást!

2022. jan. 24. 17:38
 15/31 anonim ***** válasza:
55%
Engem nem zavar, még jobb lenne, ha tartós hó is lenne hozzá, úgy 5-10cm.
2022. jan. 24. 17:38
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez még messze nem az igazi téli hideg, de annak örülök, hogy kicsit tartósabb enyhülés nélkül, így legalább van egy kis esélye, hogy a kártevők visszaszorulnak. Évről évre kárt tesznek termésben, emberben, házban, mert nem fagynak ki télen.

Ez teret enged az olyan invazív kártevőknek, mint a poloska, szúnyog, hangya.

31 vagyok, nem volt olyan rég a gyerekkorom, akkor még voltak igazi tartós telek, -10 fok, ami 1 hónapig is eltartott, havazás miatti iskolaszünet.

2022. jan. 24. 17:44
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Tartos hideg? :) Mar januar vege fele jarunk es csak most kezdodott el a tel. Amugy ma napkozben is csodaszep ido volt.
2022. jan. 24. 18:02
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szokatlan hideg? Bő egy évtizede megszűnt létezni a tisztességes tél, ez a -5 fok körüli, napos idő egyenesen nevetséges. Nálunk eddig kemény két alkalommal hullott némi porcukorszerű hó, ezen kívül kora tavaszinak is beillik a klíma. Amúgy remekül bírom, téli gyerek vagyok, kigombolt blézerben sétálgatok órákon át, kicsattanok az energiától. Visszasírom a 2006-os telet, amikor minden egyes nap úgy telefújta a szél a fülemet jeges hóval, hogy estig fájt tőle a fejem. Az legalább tényleg tél volt.
2022. jan. 24. 18:35
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"31 vagyok, nem volt olyan rég a gyerekkorom, akkor még voltak igazi tartós telek, -10 fok, ami 1 hónapig is eltartott, havazás miatti iskolaszünet."

32 vagyok, emlékszem általánosban telenként térdig havas gatyában érkeztünk meg a suliba, ha volt hó. Középsuliban meg sokan voltak, akik vidékről jártak be, és volt olyan, hogy 10-en alig voltunk bent, mert meg sem érte sokaknak bejönni. Mire beért volna a vonat, fordulhattak volna vissza.

Ezen a télen most szombat reggelre esett valamicske, ami pár órán belül eltűnt. Pesten nagyon rég láttam igazi havat, ami megmaradt napokig. Nagyon hiányzik.

2022. jan. 24. 18:41
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
34 éves leszek nyáron, nem emlékszek pontosan hogy a 97-es vagy 98-as tél, de szerintem 98 februárja volt, hogy készülődtem reggel iskolába, és csörgött a telefon. Az iskolaigazgató volt hogy ne menjek be az iskolába a hó miatt. Holott 200 méterre laktam csak a sulitól. Egész nap szánkóztunk, játszottunk a többiekkel, de jó is volt :)
2022. jan. 24. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!