Csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy endometriózisos vagyok?
Nyilván nem, mert már itt is olvastam ezzel a témával kapcsolatban kérdéseket. De egyszerűen szarul érzem magam emiatt főleg lelkileg. A családban sem volt senkinek ilyesfajta problemája.
Régen nagymamámnak volt petefészekrákja, és félek, hogy ugyanarra a sorsra fogok jutni. Egy pár millimeteres ciszta van a bal petefészkemen, mégis megkeseríti az életem, inkább lelkileg, mert nagy fájdalmaim nincsenek, még menstruáció előtt sem.
Mások meg akik akár idősebbek mint én, semmi bajuk nincs, mert egyik gyereket szülik a másikra, úgy hogy ott ilyen probléma nem lehet. Én meg 28 évesen szenvedek ezzel, úgy hogy 2 emberrel létesítettem csak szexuális kapcsolatot, a masodik a mostani barátom.
Még lehet ki se fogják majd belőlem ezt műteni a járvány miatt, ha meg beoktanak engem is, tuti nem lesz egészséges gyerekem majd. A családom azt mondja ne sírjak emiatt, másoknak ettől nagyobb problémáik is vannak, de ez engem nem vigasztal.
"ha meg beoktanak engem is, tuti nem lesz egészséges gyerekem majd"
Ennyi ésszel inkább ne is legyen.
1. Ezzel nagyon sok nő küzd. Sokat segít az életmód váltás, több mozgás és változatos étkezés. De nekem a túlzott mozgás, megerőltetés rontott rajta. Erre figyelj.
2. Az oltás nem ront azon milyen gyereked lesz! Oltasd be magad, és gyorsabban megműtenek.
Legyél pozitív, mert még fiatal vagy.
1. Sajnos elég sokan küzdenek endometriózissal, alattomos és fájdalmas betegség. Mindenképp kezdd el a kezelést, mert sokat segít és anélkül romolhat is az állapotod. A petefészekciszta is nagyon rossz dolog.
2. A petefészekrák és az endometriózis szerencsére nem függ össze (bár mindkettőre öröklődik a hajlam). A biztonságos nemi élet sajnos ezek közül egyiket sem előzi meg (viszont a fertőzésektől megvéd).
3. A hivatalosan engedélyezett oltások nem okoznak meddőséget!
4. Minden egészségügyi problémád mellett igenis van esélyed teherbe esni (kívánok is neked miharabb egészséges, szép gyermekeket)!
5.Mindenképp keress valakit, akinek személyesen is kiöntheted a szíved, mert nagyon kétségbeesettnek tűnsz.
Kitartást! <3
Én meg pcos-os vagyok, szóval pacsi.
Járj rendszeres szűrésekre, és nem lesz bajod. Az oltástól meg ne fossál már így, mert ez baromi gáz.
Egyrészt a műtétig eljutni simán 2-3 év államiba. Magánba meg ennyi millió, szóval ezzel számolj. Előre pedig nem tudhatod, hogy műtenek-e avagy sem, vagy épp megéled-e az addig kitörő hullámokat.
Másrészt érzek egy ellentmondásosságot a leírásodban: bízol az orvostudományban annyira, hogy elhidd nekik, ha azt mondják endód van.
Gondolom a gyerekkori oltásokat is megkaptad, mert a szüleid bíztak benne. Feltételezem gyógyszereket is szedsz, mert másképp elég nehéz kibírni a mensit, de biztos tudod mindegyik gyógyszerednek a hatóanyagát? És, hogy a hatóanyag mit vált ki?
Hogy tudsz bízni az orvos és gyógyszertudományban az idők kezdetétől 2021-ig, majd onnantól nem, mert a vakcina megjelent?
Ha meg tudod tenni, inkabb ne oltasd be magad, ugyanis ez egy kiserleti oltas, es sokaknal rosszabba teszi az endometriozist !! Igen, a kinait kiveve, kiserleti genterapiat kapnak az emberek es az a szakasz egeszen 2023-ig tart.
Nekem sokat segitett a glutesmentes etrend es a bio/organikus elelmiszerek fogyasztasa. Azota nincsenek tuneteim ( ami a 2 mutet ellenere visszajott), ugyhogy evek ota jol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!