Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki szerencsétlennek született...

Aki szerencsétlennek született az úgy is fog meghalni?

Figyelt kérdés

Sokszor azt érzem, de főleg inkább a covid óta, hogy utálom az életet, utálok élni. Gyerekként is már úgy születtem, hogy beteg voltam, igaz már meggyógyultam. De másokkal ellentétben nekem sosem voltak barátaim a suliban sem, csak arra voltam jó hogy kihasználtak. Az osztály népszerű embereit persze szerették, akik engem ki is közösítettek.

Ezen túl is tudnék lendülni, ha felnőttként sikeresebb lennék, de nem lettem az. Felnőttként se kellek egy jó munkahelyre dolgozni, de mikor dolgoztam is, akkor ott is utáltak, pedig senkit nem beszéltem ki.

Van egy párkapcsolatom, de az sem a legjobb. Másokat annyira tudnak szeretni, már szinte egyből házasodnak is. Nekem mindenért jobban meg kell küzdenem, mint másoknak. Kár is élnem.

2021. dec. 2. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Aki sebnyalogat és hisz a prezentációban, mert az egyszerűbb, mint megtanulni kezelni a saját életét, az tényleg egy szánalmas kupac szarként fog meghalni.
2021. dec. 2. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Az élet valahogy igazságtalan olyan szempontból, hogy akinek eleve rossz lapokat osztott, annak sokkal rosszabbak az esélyei, többet kell küzdenie mindenért, több lelki problémája lesz, ami még tovább nehezíti a kitörést... De a statisztikák csak arra vonatkoznak, aki nem tesz magáért. Az segít egy kicsit, ha nem arra koncentrálsz, hogy mi nincs, hanem hogy mi van. Pl. egészséged, otthonod, párod, még ha nem is tökéletes.
2021. dec. 2. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

NEM!

ITt is érvényes a mondás, hogy mindenki a saját sikerének kovácsa.

Ha teszel magadért, és nem másoktól várod a boldogulásodat, akkor te is kerülhetsz jobb helyzetbe.

Nincs eleve elrendeltség...

2021. dec. 2. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Én nem hiszek a prezentációban, szerintem mindenki a maga kovácsának szerencséje. Amúgy is.
2021. dec. 2. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem prezentációról van szó, hanem predesztinációról - ami két teljesen különböző fogalom!
2021. dec. 2. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

He-he-he.... :-D

Nem is értettem, hogy kerül ide a "prezentáció".. :-D

Én magyarul írtam oda, a 3-as kommentben a predesztinációt...

2021. dec. 2. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, én sokkal szarabb helyzetben vagyok, mint te.

De még nem adom fel

2021. dec. 2. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Elvileg van lehetőség változni, ahhoz akarat kell.
2021. dec. 2. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!