Ezen az oldalon azok a tipikus sablon kinézetű emberek válaszolnak, vagy olyanok akik egyedin néznek ki és BKV-t használnak, tanulók vagy pedig idősek, esetleg mentális betegek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 21:52
11/14 anonim válasza:
Dolgozó, átlagos kinézetű lelkileg sérült ember vagyok, de sokat javultak a tulajdonságaim.
Van egészség ügyi gondom de járok orvoshoz lassan vége ! :))
25/N
12/14 anonim válasza:
Őszintén sajnálom azt az embert, aki komolyan azt hiszi, hogy a külseje teszi egyedivé és nem az érdeklődése, értékrendje, gondolatai.
Nem értem, miért kell ennyire erőlködni egyébként is, hogy valaki hú, de egyedi legyen. Néha jobb teljesen átlagosnak lenni, mint valami kicsavart selejtnek
13/14 anonim válasza:
Másodéves egyetemista vagyok, szerintem teljes átlagos, felejthető külsővel. Kis szorongásról van tudomásom (pont, mint a családom nagyjának..), más tudtommal nincsen.
14/14 anonim válasza:
Én nagyon hülye kinézésű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!