Szerintetek nem gáz szeptemberben december végi lejáratú ajándékutalványt ajándékozni?
Szeptemberi esküvőnkre év végi lejáratú feldobox utalvány kaptunk. Mint kiderült meg lehetett volna hosszabbítani, de én még előtte eladtam másnak.
Vagy szeptemberben még csak ilyen lejáratú feldobox csomagokat lehetett venni a boltokban? Nem volt későbbi? Mert nekem az is eszembe jutott hogy máshonnan kapták és úgy adták tovább, dehát csak nem.
Én továbbra sem bánnám kérdező a helyedben. Mindkettőtök számára ciki egy kicsit, de nem adok senkinek olyan kupont ami 3 hónap múlva lejár.
Ha adnak nekem egy alkoholt, ami lejár x hónap múlva, de én épp böjtölök és nem iszom alkoholt, akkor én vagyok a szemét, hogy tovább adom? Ne már.
Ezer meg egy fölösleges ajándékot kap az ember, ha mindent megtartana, kéne +2 raktárszoba minden lakásba.
Milyen kapcsolatban állsz azzal, aki adta ezt? Mennyire igényes, szerinted ő is csak tovább adta ezt az ajándékot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!