Szerintetek "áldás", vagy "átok" december 24-én születni? :D
Én azon szerencsés emberek közé tartozom, akik ma születtek. :D
De valahogy minden ismerősömnek más a véleménye erről, van aki azt mondja, hogy milyen jó már nekem, de van aki szerint ez nagyon rossz lehet, hisz egybeesik a karácsonnyal.
Szerintetek? :D
Boldog szülinapot!
Nekem dec 19-én van, nálunk mindig úgy volt, h megünnepelték a szülinapom, de ezzel letudták a karácsonyt is.
Vagyis kereszt szüleim jöttek mindig köszönteni, tőlük kaptam csak szülinapi ajándékot, nővérem meg karácsonyit.
Szüleimtől nem kaptam külön semmit szülinapomra, csak karikor.
Valahogy nekem ezért nem olyan jelentős a szülinapom, hát gondolom te se kapsz két ajándékot.
Köszönöm! 😊
Hát igen, nálunk is pont így működik. :D
De sose volt belőle gond, az a legnagyobb ajándék, ha együtt van a család. :D
Életem első 20 évében átoknak tartottam volna, most már vagánynak gondolom. Jó dolog, ha minden évben ilyen sokan össze jönnek a születésnapomra, ja, és persze még Karácsony is van :D
Boldogat!
Sziaa
Szerintem egyik se,de nagyon menő😀
Boldog szülinapot!!❤
Naa, #8 neked is boldog születésnapot akkor. :D
Hát, én sem kapok már ajándékot, pláne, hogy ma töltöttem a 18-at. 😅
Maximum ilyen kis apróságokat, de én azoknak is ugyanúgy örülök. :D
Boldog szülinapot! :) Hú, hàt nekem àtok lenne hiszen "egybemosódik" a karácsonnyal, nem lehet aznap barátokkal ünnepelni.
Különleges lehet az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!