Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek "áldás", vagy...

Szerintetek "áldás", vagy "átok" december 24-én születni? :D

Figyelt kérdés

Én azon szerencsés emberek közé tartozom, akik ma születtek. :D

De valahogy minden ismerősömnek más a véleménye erről, van aki azt mondja, hogy milyen jó már nekem, de van aki szerint ez nagyon rossz lehet, hisz egybeesik a karácsonnyal.

Szerintetek? :D

2020. dec. 24. 10:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Eltelt egy év, hogy sikeredett?
2021. dec. 24. 07:45
 32/37 A kérdező kommentje:
#31 Köszönöm a kérdésed! 😊 Összegezve ez az év számomra sokkal jobb volt, mint a tavalyi. Sok-sok új élménnyel gazdagodtam, megismertem új embereket, akik mellettem állnak, elértem újabb célokat, a tanulásba is belehúztam... Tehát tényleg jobbnak tudom értékelni ezt az évet jóval, mint a tavalyit. 😁
2021. dec. 24. 07:53
 33/37 anonim ***** válasza:
62%
Legfeljebb gyerekkorban nem tul erdekes, mert ha nem sporoljak meg az unneplest es ajandekozast, es ugyanugy jut belole, akkor tul sokminden tortenik egyszerre, aztan egy evig semmi. Ez esetben szulokent jatekbol kijelolnek a gyerekkel egyutt egy napot mondjuk majusban, amikor unneples van, es az a csak ugy a te napod, es a valodi szuletesnapbol nem csinalnank tul nagy felhajtast.
2021. dec. 24. 10:40
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Boldog születésnapot és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!! (=

Szerintem nagyon jó dolog lehet az, ha valakinek egybeesik egy másik ünneppel a születésnapja.

Én mindig is a szélsőségek embere voltam. Szerintem inkább ritkábban jusson nagyobb jó, mint gyakrabban kisebb. Élvezd ki, kedves Kérdező! Még egyszer boldog szülinapot kívánok!!! (=

2021. dec. 24. 11:16
 35/37 anonim ***** válasza:
Hogy,előkerült a kérdés.
2021. dec. 24. 11:20
 36/37 A kérdező kommentje:

#34 Köszönöm szépen! 😊 És kellemes ünnepeket Neked is, illetve mindenkinek, aki erre a kérdésre téved. 😄 Egyébként meg tök igazad van. :D

#35 Igen, mert újra aktuális. 😋

2021. dec. 24. 13:14
 37/37 anonim ***** válasza:
Mert előkerítettem,mert emlékeztem tavajról!
2021. dec. 24. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!