Emag.hu-ról Black Friday-en rendelt terméket megkaptátok már? December 20. van és nekem még nem szállítottak.
Figyelt kérdés
Már írtam nekik több levelet, egyszer válaszoltak, a türelmemet kérték. A telefon foglalt.
Türelmem már nem nagyon van. Már lemondtam róla, hogy a karácsonyfa alá kerüljön, amit rendeltem.
Mi van ezzel a céggel? Másokat is így megszívattak?
2016. dec. 20. 09:53
1/18 anonim válasza:
Minden évben eljátsszák ezt.
Tavaly is belassultak.
Szerintem tovább kell őket zargatni.
2/18 anonim válasza:
Nov30-án rendelt csomagom most jött meg
3/18 A kérdező kommentje:
Eh, most nézem, hogy már a termék sem elérhető, amit rendeltem. Gondolom, akkor lemondhatok róla. Majdnem egy hónapig volt "raktáron" státuszban, miután rendeltem, de nem hozták. Most majd hivatkozhatnak rá, hogy nincs. Jól gondolom?
2016. dec. 20. 10:20
6/18 anonim válasza:
Igen, én megkaptam.
kb olyan 2-3 nap volt, és hozta a futár.
Lehet függ ez a termék elérhetőségétől is.
7/18 anonim válasza:
én is mindent megkaptam,de a posta oldalán a csomagkövetést nem tudtam használni ,gondolom káosz van...
8/18 anonim válasza:
amúgy nem mindegy h az emag forgalmazza vagy valami külsős webshop mert azokkal lehet baj...
9/18 anonim válasza:
érdekes mindenki szidja ,nekem meg évek óta mindent rendben küldtek...
10/18 anonim válasza:
megnéztem, nov.28 és dec.5.-e volt a blackfridayes csomagom érkezése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!