Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Decemberben megtámadtak....

Decemberben megtámadtak. Kicsit megvertek. 8 napon belül gyógyult. Hogyan tegyem túl magam rajta? Mai napig rémalmok miatt nem tudok aludni.

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 05:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%

Örülj annak, hogy nem késeltek meg, nem lett nagyobb baj. Legyél barátok közt hogy támogatást érezz, könnyebb legyen

Plusz én elemezném a szitut miért vonzhattam volna be. Kikkel nem kellett volna szoba állni mitől lehettèl provokativ stb

En ismerkedtem egyszer egy sráccal(virus előtt egy pub-ban)vékonyka aranyos kisrác.

Belekötöttek kb 5 en csak ugy, ő meg elkezdett velük dumálni, egyszer csak arra lettem figyelmes hogy mind az 5 srác a "tenyeréből eszik",a végén kezet fogtak vele.

Nyugodt és dumás srác amugy, sajnos nem értettem ki mit beszélnek.

És: NEM EGY ilyen esetet láttam! Amikor betámadnak valakit, aztán fordul a szitu 180 fokot és a masik pillanatban már haverkodnak vele! Nem tudom a srácok közt mi megy ilyenkor.

2021. febr. 4. 05:53
 2/14 anonim ***** válasza:
1%

*a kommunikácio csodákra képes. Kezelni lehet vele a támadókat. Figyeld meg majd hogy éles helyzetekben ki hogyan terel, ki hogyan veszi át az irányitást, ki hogyan old meg konfliktusokat és tanulj.

Életet is menthet az ha nem provokativ vagy, hanem ellenkezőleg.

2021. febr. 4. 05:54
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

1-es: Persze, még ő a hibás amiért bántották, nem? Egyébként vannak olyan ősemberek, akikkel hiába jópofizol, mert agresszív barmok, és keresik a balhét. És a kérdés sem a megelőzésre irányult. A hozzászólásod az áldozathibáztatás tökéletes példája.

Kérdező: pszichológus segíthet a szorongást oldani, vagy legalább egy hozzám közel állónak beszélnék az érzéseimről az esettel kapcsolatban.

2021. febr. 4. 06:05
 4/14 anonim ***** válasza:
5%

Az áldozat pont az áldozati magatartással a bajt egyenesen vonzza!

Ezt pszichologusok is tudjàk.

Nem áldozathibáztatás amiről irtam.

2021. febr. 4. 06:11
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul alá is támasztottam hogy nem is egy esetben meg is oldotta a konfliktust. A pszichologus sem lenne ott melletted ha megérdemeleten pofán akarnának ütni3#. Meg kell tanulni kezelni a helyzeteket más nem lesz ott aki megvéd.
2021. febr. 4. 06:17
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Es tartsd meg a számát akkor ha megint megvernek. Ő a megoldas :D
2021. febr. 4. 06:25
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Többes számot használsz,tehát nem egy személy volt. Velem is megesett egyszer. Engem azért zavart nagyon,mert erős fizikumú,sportos vagyok,engem nem szoktak elverni,de hát hármukkal én sem bírtam. Esetemben a bosszú volt a megoldás. Külön külön jól elkalapáltam mindhármukat,úgy már nem okozott gondot.
2021. febr. 4. 06:30
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Ha engem valami baj ér, bántalmazás , esetleg valami kár, mindig arra gondolok hogy rosszabb IS lehetet volna sokkal rosszabb.

És inkább szerencsés vagyok, hogy így ilyen könnyen, ennyivel megúsztam.

2021. febr. 4. 07:27
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Támadtak már meg engem is 47/F anno 30-éve ezelőtt . 3-man voltak össze bokszoltunk adtam,kaptam . De nem vettek el semmimet,mit tanultam ebből ?

Este haza felé menet nézd meg ki van mögötted !

2021. febr. 4. 08:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd az idő segít, nekem 8 evembe tellet túltenni magam rajta.
2021. febr. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!