Miért van ennyi utállat a rendőrséggel szemben, és mi ez hogy "Mindenki rendőrnek születik, de van aki továbbtanul." ?
Nemrég összetörték az egyik autónkat. Szabályosan parkoltunk, a tettes megállás nélkül továbbhajtott. 1 órát vártunk a járőrökre, úgy, hogy 3 utcával arrébb van a rendőrség és kisváros lévén semmi más dolguk nem volt. Majd még fél órát vártunk a helyszínelőkre. Közölték, hogy ne nagyon reménykedjünk.
2 nap alatt, alvás nélkül kinyomoztam én magam, hogy ki lehetett az elkövető. Leadtam mindent a rendőröknek, név, lakcím, telefonszám. Egyedül az autót nem találtuk meg, mert nem tudtuk, hogy hova parkolhatta le. Harmadik nap megtaláltuk az autót is, hívtuk a rendőrséget 4x, vártunk 3/4 órát, majd közölték, hogy ja amúgy nem jönnek ki. Bementem a rendőrségre, ahol megmutattuk a képeket, aztán megszólalt az egyik rendőr, hogy most akkor megkéne adniuk nekünk az elkövető nevét?! Merthogy ők tudják..
Amikor közöltem vele, hogy én adtam meg nekik minden infót, akkor kikerekedett szemmel néztek, hogy hogyan sikerült.
2 héten keresztül mindennap bementem, érdeklődtem, hajtottam, hogy minél előbb a kezemben legyenek a szükséges papírok.Több, mint 1 hónapot ültek rajta.
Még a nyáron elütöttünk egy nyulat az autópályán és eltűnt a rendszámtáblánk. Külföldi rendszám lévén, nem tudtunk azonnal csináltatni. Illetve vártuk, hátha megtalálja a KPM.
Nyílván megállítottak a rendőrök. Az elsők elengedtek, a második közölte, hogy rakjunk valamit a rendszám helyére, kartont vagy bármit. Raktunk oda egy karton"rendszámot". Mirefel a harmadik rendőr, aki megállított megakart érte büntetni 20ezer forintra...
Hozzátenném még, hogy én is rendőrnek tanultam. Csak rájöttem, hogy a 220 bruttó nem túl csábító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!