Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen nap volt számodra...

Milyen nap volt számodra 1993. május 9-e? (Feltéve, ha emlékszel rá.)

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 18:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom 7-es. Mi történt, ha szabad tudni?
2022. jan. 18. 20:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Kemény volt, de annyira azért nem nagy szó, mint amire valószínűleg gondolsz (nem voltam rákos, nem kellett csontvelő-transzplantáció stb)

Anyámnak kisbabakorában agyvérzése volt, ha jól tudom és az anyukája nagyon nem szerette őt. Talán "csak" ezek miatt nagyon beteg, nagyon kedves ismerősöm szerint bipoláris depresszió, de nem tudjuk biztosan. Anno kért orvosi segítséget, amit el is utasított...

Velem terhesen láncdohányzott, idegeskedett, zenét üvöltetett és állítólag zugivott is.

7 hónapra születtem. Anyatejet se kaptam, a sztori az, hogy lefejhette volna és megkaptam volna a tejet a kórházban - na nem tudom, mennyire emlékeznek jól a rokonaim erre.

Nem igazán szeretett, vagyis idegbetegeskedett velem, egyszer leestem lépcsőn, mire felpofozott.

Elvettek tőle, jó helyre kerültem.

Kb. 1 évesen aphtákkal volt tele a szám, táplálhatatlan voltam és egy polipszerűség nőtt a garatomba. Ezért voltam kórházban.

2,5 évesen ugyanez történt polip nélkül, ekkor "csak" antibiotikumot, szteroidot kaptam, nem volt mit műteni. Erősen vashiányos voltam. Valami 1,5-2 évvel el voltam maradva a fejlődésben, például a kezeimben a csontok.

Ez volt.

Anyám még szült két gyereket, egyikük (lány) 17 évesen lelépett otthonról (nem tudom, pontosan hogyan, de elvileg "legálisan") és 18 évesen anyuka lett. Igen, a lelépés oka a kapott bánásmód....

2022. jan. 18. 20:22
 13/22 Metionin ***** válasza:
100%
3 éves voltam, nem sokkal a 4. születésnapom előtt. Apámmal voltam otthon és még fogalmam sem volt róla, hogy ősszel bevágnak a ratyi oviba :D és volt egy fekete tacskónk.
2022. jan. 18. 20:50
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat (is)!

1993. május 9-én születtem egyébként. Tehát közelebb vagyok a 29-hez, mint a 28-hoz.

2022. jan. 18. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14

Én gondoltam, hogy ezért kérdezed. :)

Én a 29-hez még közelebb vagyok, mint a 30-hoz, de így is lelkibeteg vagyok. :D

2022. jan. 18. 20:55
 16/22 Metionin ***** válasza:
78%
Én meg hülye vagyok, rájöttem, hogy nem is voltam még 3 éves, hanem a 3. születésnapom volt május végén. Szóval akkor még anyámmal voltam otthon, nem apámmal és a szar ovi még egy év messzeségéből fenyegetett :D
2022. jan. 18. 20:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, még nem éltem
2022. jan. 18. 21:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, gondolom olyan volt, mint amilyen általában a 9 hónapos babák átlagos hétköznapja.
2022. jan. 18. 22:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos voltam akkor majdnem csak, szóval nem nagyon van onnan még emlék.
2022. jan. 19. 00:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor még javában az ismeretlenben voltam, ugyanis durván 7 év múlva születtem meg. :)
2022. jan. 19. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!