Na, kedves kávéfogyasztók, mit szóltok hozzá, hogy bizonyítottan rákkeltő a kávé hatása?
Figyelt kérdés
Schmidt Noémi, a Nébih Analitikai Nemzeti Referencia Laboratóriumának munkatársa az akrilamid mértékét mérte a kávéban. A vegyület az idegrendszerre van hatással, de nagy eséllyel rákkeltő is lehet.
Egy friss magyar kutatás az akrilamid jelenlétét mérte a kávéban. Mint kiderült, a kávéfajta típusa és a feldolgozás módja eltérést mutathat a vegyület mértékében – olvashattuk a Laboratórium.hu oldalán.
2022. jan. 17. 17:13
21/26 anonim válasza:
Egy csomó dologban, amit pörkölnek, pirítanak, stb.van akrilamid. Most kipécézték a kávét, de sült krumplitól kezdve sok mindenben van.
22/26 anonim válasza:
Kérdező, azt tudtad, hogy az élet egy olyan nemi úton terjedő örökletes és krónikus betegség, aminek a mortalitása 100%-os?🤔
23/26 anonim válasza:
Ismét bebizonyosodik, hogy a nethasználók egy része funkcionális analfabéta.
Tényként közöl valamit, ahol ott van a szövegben, hogy "lehet"...
LOL
24/26 anonim válasza:
Őszintén szólva meglepődtem ezen a híren, mármint én mindig azt hittem hogy ez evidens. A legtöbb pörkölt dologról elmondható ez.
26/26 anonim válasza:
Hülyeség ujjabb világrendítő fasssság! Mai világ csak a kamut hiszi el!
Dehogy káros a kávé! A cigi sem az! Csak a mai ember mind hiszékeny szar...
Könnyen átverhetőek. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!