Ateisták! Ti eddig mit mondtatok a Bibliáról a gyerekeiteknek?
@18: Igen, és ezt ki vitatta, vagy ki mondta ennek ellenkezőjét?
@19: Látom, nem sikerült megérteni, mit jelent az "eladni" szó átvitt értelemben. Pedig még segítettem is értelmezni.
@20: a Buddhizmusban pont nincs istenhit. "Egyéb vallási dolgokban" nyilván lehet, amennyire pontosan körülhatároltad ezt :)
@21-22: Nézd meg az egyes válaszom. Egyetértek, így gondolom én is. Amúgy van egy magyar kifejezésünk is: családi élet. Nem needed, hogy half of the mondat angol legyen, just mert az very cool, you can nyugodtan magyarul is write.
Nincs gyerekem, de ha lenne, akkor azt mondanám neki, amit nekem is mondtak az én szüleim: van ez a vallási könyv, sok ember hisz benne. Ennyi.
Nekünk volt egy könyvünk amiben bibliai történetek voltak leírva mesésebben, olvasmányosabban, azt a könyvet nagyon szerettem, érdekesnek találtam. Egy egész sorozat volt, a többi kötetben volt szó pl. az ókori egyiptomi vallásról, az északi mitológiáról, stb., nagyon szerettem az ilyesmit, szerintem gyerekként érdekes különböző vallások történeteibe bele-beleolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!