Miért értenek egyet egyes youtuberek az oltatlanok kirekesztésével?
A videot nem fogom linkelni, sem nevet irni, mert akkor törlik a kérdést.
De ha a yotube keresőjébe beírjatok, hogy napi outfit, fodrász, az első video lesz, amit kiad.
A videó elején a hölgy panaszkodik arra, hogy mennyire fáj a karja az oltás helyén. Már megkapta a 3. oltást.
21.30-tól mondja hogy volt egy ruhásboltban ahol egy nő egy eladóval csunyán beszélt, mert hogy álltólag terhes volt, és így beakart jutni a ruhaüzletbe. De Ausztriában csak úgy mehetnek be boltokba, ha bemutatják az oltási igazolást. Ez a videós meg azon van kiakadva, hogy ez a nő csunyán beszélt vele, és hogy milyen pofátlanság már hogy a terhességevel akar bejutni a boltba, és hogy szegény eladó erről nem tehet, csak betartatja a szabályokat.
Szerintem meg inkább szomorú hogy aki nem oltazik, az ki van rekesztve, mintha kb. valami bűnt követne el azzal, hogy szétnézne egy üzletben. Kb. mint a 2. világháborúban, mikor a zsidók voltak kirekesztve.
Amúgy meg ez a csaj a Dior táskák nézegetése helyett, esetleg olvashatna az oltás mellékhatásairól, és arról hogy ők az oltottak amúgy inkább lesznek betegek és kerülnek kórházba.
Nem tudom felfogni, hogy egy oltottnak, aki vedett ugyebar, miert fontos, hogy az oltatlanokat kirekesszek?
Az ilyen kirekesztos emberek szimplan gonoszak es/vagy valamilyen komplexusok van es elvezik, hogy most kiemelt pozicioba kerultek azzal, hogy oltottak es hogy lenezhetik azokat, akik nem.
Most nem a videosra irtam, hanem ugy altalaban.
Oltakozzon, aki akar, aki meg nem az nem. Es ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!