Kommunikációs, szociális szorongás?
Legkönnyebb orvostól segítséget kérni, mert egy csomó dolog állhat a hátterében.
Az remek, hogy változtatni akarsz, de ez úgy a legkönnyebb, hogy tudod, hogy mi is a probléma tényleges forrása.
Addig is talán a legjobb, ha minden nap belekényszeríted magad ilyen kellemetlen helyzetekbe. Nekem személy szerint akkor a legrosszabb a szociális fóbiám, ha egy ideig magamba fordultam, és "elfelejtettem" hogy hogy is kell normálisan beszélgetni.
Nekem mindig segít ilyen esetbe ha nézek valami olyan sorozatot/animét/bármit amiben egyezik az én problémámmal. Ott többnyire értik a dolgot és szép lassan meg is oldják. Ha nem is segít, de legalább tudod, hogy lehetne rosszabb is.
Ha érdekel akkor a: Komi-san wa, Komyushou Desu - című anime is erről szól, hogy az illető nem tud beszélni társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!