Boldog vagy?
Figyelt kérdés
Írd le kérlek, hogy miért vagy az, vagy miért nem.2022. jan. 11. 18:19
A kérdező szavazást indított:
Nagyon boldog vagyok
Általában boldog vagyok
Változó a hangulatom
Nem vagyok boldog
Nagyon boldogtalan vagyok
Soha nem voltam boldog
62 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem. Kiderült, hogy mégsem pizza lesz vacsorára.
2/10 anonim válasza:
Nagyjából minden nap olyan dolgokat csinálok, amiket szeretek. Kényelmesen élek. Szóval általában boldog vagyok.
De sajnos nem mindig. Minden nap van min bosszankodnom. De arányaiban több a jó 😊
3/10 anonim válasza:
Sóvárgok a boldog idők emléke után. Már semmim sincs meg, ami akkor volt és természetesnek vettem a létét. Se a kapcsolataim, se az egészségem, se az életkedvem, se a motivációm, se az ambícióim.
4/10 anonim válasza:
Nem annyira. Sok egészségügyi gond miatt. De talán már sikerült elkezdeni javítani rajtuk.
Kicsit tudatosabban szeretnék sok dolgot csinálni és nem csak túlélni.
5/10 anonim válasza:
Igen. Es boldogtalan. Nem bipolaris vagyok, de elkepeszto magassagokat es melysegeket elek meg akar egyszerre.
Borderline-os no meseszeruen jol alakult elettel. A meseszeru nem papirforma szerint ertendo, hanem valoban. Pl a ferjem eljon ejjel baglyot lesni satrazva.
6/10 anonim válasza:
Még nem. Majd az leszek fél év vagy 1 év múlva. :D
7/10 anonim válasza:
Tartósan sajnos nem, de legalább vannak boldog pillanataim, még ha nem is tartanak annyira sokáig.
8/10 anonim válasza:
Nem.
Az okait nem sorolnám fel, elég személyesek.
9/10 anonim válasza:
A mentális betegségeim miatt egyáltalán nem vagyok boldog. De az leszek, dolgozok rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!