Hogy kell szépen lekoptatni egy embert?
Megismertem egy embert neten, de kurvára nem olyan mint amilyennek képzeltem. Mentális beteg. De ilyen tök fura dolgokat ír, hogy pl mennyire fontos vagyok neki meg ilyesmik. De én nem akarom ezt. Néha beszélgetni pár szót vele max és kész.
Nem akarom megírni neki hogy "figyelj, hagyjál, nem vagyok rád kíváncsi" mert alapból nem normális, volt már öngyilkossági kísérlete is.
#5 lehet, hogy nem használ, de mindenki megérdemli, hogy elsőre kedvesek legyenek vele.
Először én leírnám neki, hogy figyelj, én ezt nem így képzeltem el, nem a te hibád, de most nem tudok erre időt fordítani, vagy valami ilyesmi. Ha nem érti meg harmadjára, vagy negyedjére sem, akkor tiltanám le.
Szembesíted a tényekkel hogy miért nem.
Ha letiltod és van annyi esze úgy is megtalál újra akár más néven.
Ha meg nem válaszolsz neki többet, attól nagyobb gerinctelenség nem kell.
Kérdező! Honnan ismered, hogy milyen ha csak neten ismerkedtetek?
Ezt a típust úgy hívják, hogy energia vámpír. Egy se lesz öngyilkos, meg kárt se fog tenni magába, csak benned akar bűntudatot kelteni. Írd meg neki, és utána tiltsd le. Ne várd meg a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!