Hogyan tudnám lekoptatni ezt az embert?
Benne vagyok már hónapok óta egy ilyen beszélgetős csoportban, ahová tegnap belépett egy ember. Kiderült, hogy hasonlít a zenei ízlésünk (részben), mindketten szeretjük a modernebb metál műfajokat. Na de nem is ez a lényeg, azóta folyamatosan irogat nekem meg zenéket küldözget, próbál barátkozni velem. Ezzel amúgy bajom sem lenne.
Viszont látom, hogy ő a csoportban miről beszélget más emberekkel, és ezek alapján rá kellett jönnöm, hogy ő pont egy ilyen "begyöpösödött metálos", akiket a legjobban utálok. Például van egy ember a csoportban, aki szereti az animéket, és rock-ot hallgat leginkább, erre olyat írt neki, hogy ő egy ilyen kevert stílusú ember amiket utál. Aztán engem is megszólt, amiért trap-et és hasonló műfajokat is hallgatok a metál mellett. Meg folyamatosan osztja az észt más stílusokról, amikről látszik, hogy fogalma sincs. És olyan szinten felidegesít mikor olvasom a csoportban a hülyeségeit, mert én meg nem vagyok metálos, hanem a metál mellett hallgatok rengeteg más zenei műfajt, szeretem az animéket is, egyáltalán nem öltözök metálosként, szóval ja.
Szerintetek hogyan tudnám úgy lekoptatni, ha letiltani nem szeretném?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!