Hogyan tudnám picit lekoptatni a cuki, de már nagyon idegesítő szomszéd nőt?
Sajnos fel kell venned valamilyen hülye szokást, pl elkezdesz emberi koponyákat gyűjteni, vagy ipari zenéket hallgatsz teljes basszuson.
De elég, ha kedvenceddé válik hirtelen a létező összes sorozat a tv-ben, és max hangerőn szereted nézni.
Na, az előző voltam, most tudok írni többet.
A gond az, hogy, ha leülsz vele és finoman elmondod, hogy egy kicsit sok, az nem vezet jóra. Hiába mondod finoman. a visszautastást nem lehet jól fogadni. Én voltam az elutasít és az elutasított szerepében is. Amikor engem utasítottak vissza, finoman, diplomatikusan tették, mégis nagyon szégyelltem magam és fájt. Ebből kiindulva én is diplomatikusan beszéltem meg a dolgokat a szomszédommal, aki a gyerekét sózta rám bármikor a nap 24 órájában, hogy felügyeljem és a nő is bepipult.
Viszoint, ha kiábrándítod magadból a nőt, akkor nem fájdalommal és haraggal a szívében hátrál; így fent maradhat egy egészséges viszony, de ott lesz köztetek a 3 lépés távolság.
Amúgy az önmagunk elcsúfítása e célból bármikor jól jön. Nemrég összeismerkedtem valakivel egy társkeresőn, de 1-2 órás beszélgetés után már olyankot írt, hogy nem tudtam eldönteni, valaki szórakozik velem vagy tényleg ekkora életképtelen szerencsétlen emberrel kommunikálok.
Próbáltam szűkszavúsággal leépíteni, de nem vette a lapot. Sőt; csábította, hogy ilyen szűkszavú vagyok és olyanokat írt, hogy túl fontos vagyok neki és ő nem adja fel.
Utána ignoráltam, de óránként küldött 2-3 üzenetet. Nem vette akkor se a lapot.
Végül pár nap után elegem lett és támadt egy ötletem. "Behisztiztem". Vagyis kiemeltem valami jelentéktelen dolgot a hatszáz üzenetéből (amikre nem válaszoltam, de ő írt tovább ugyanúgy napokon át), amin én "megsértődtem" és elkezdtem számon kérni, hisztis p.csa mód irogatni. A lehető legbetegebb stílust vettem fel. :D Csak írtam és írtam egyre "sértettebben" és ő kb visítva menekült. :D Azóta nem hallottam felőle, de azért, ha valami miatt rá kéne írnom, reagálna; csak mondjuk szoigorúan tartva a 600 lépés távolságot. :D
Szóval Te is vegyél fel valami modort, amivel nem is őt sérted meg, hanem magadat "minősíted" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!