Ha én a mélyszegénységben élő romákat támogatom anyagilag akkor rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Pl tüzelőt viszek nekik2022. jan. 10. 16:56
1/15 anonim válasza:
Miért lennél rossz ember? Ki mondta rád?
2/15 anonim válasza:
Ki mondta, hogy rossz ember vagy?
Mutasd meg és ütöm száját bucira. Az én drágaságomnak senki se mondhat ilyet
4/15 anonim válasza:
Azután ne csodálkozzál, ha a tüzelő lerakása után még ki is rabolnak.
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy rossz ember. Sőt, a szándékod nagyon jó. Csak sajnos ablakon kidobott pénz és soha meg nem térülő energia. Tudom, miről beszélek. Az én családom is támgoatott a faluban lévő telepen roma családokat ruhákkal, meg olyan dolgokkal amiket mi már nem használunk, de ettől függetlenül működőképes, nem rozzant cuccok voltak. Pl háztartási eszközök, ágyak, függönyök stb. Nos, ahelyett hogy használták volna, elkótyavetyéltek mindent pár ezer forintért meg cigiért.
6/15 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember. Kifejezetten jó szándékú vagy, csak naív.
7/15 anonim válasza:
Mindenki azt támogat - ha megteheti -, akit akar.
8/15 anonim válasza:
Alapból nem, csak borzasztoan naiv vagy bolond vagy.
9/15 anonim válasza:
Nem, de elég sokan vannak, így érdemes "válogatni" gondolom nem vagy milliárod.
Ha nagyon segíteni akarod őket, akkor a gyerekes családok élvezzenek elsőbbséget (ezzel nem nagyon szűkítettem le a kört, LOL)
10/15 A kérdező kommentje:
ma 17:38
"elkótyavetyéltek"
Gondolom tüzifát csaknem adnák el,hiszen akkor megfagynának..
2022. jan. 10. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!