Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha alszol,akkor te inkâbb a...

Ha alszol,akkor te inkâbb a zajokra, vagy a fènyekre kelsz fel?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Inkább a zajokra, vagy arra, hogy a párom forgolódik mellettem, mert ő elég rosszul alszik és sokat felébred. Én is alapból rossz alvó vagyok, kisebb hangokra is felébredek, de a fény csak akkor zavar, ha nagyon erős.
2022. jan. 10. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Zajok.

A fények abszolút nem zavarnak, csukott szemmel alszok, felőlem atomvillanás vagy stroboszkóp is mehet fölöttem.

2022. jan. 10. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Zajok. Én sem vagyok valami jó alvó, így a kisebb zajokra/hangokra is felébredek, majd nehezen alszom vissza csak. A fények viszont csak akkor zavarnak, ha nagyon erősek.
2022. jan. 10. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
A szagokra vagyok a legérzékenyebb; ha valaki kora reggel büdöset süt/főz, arra egészen biztosan megébredek. A fény nem zavar, villanyfényben is tudok aludni. Állandó alapzajra (zúgó ventilátor) a fülzúgásom miatt szükségem van, de az ébresztőre így is felkelek.
2022. jan. 10. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak én vagyok a szagokra érzékeny :O (#6 vagyok)... Ha a barátom reggel befújja magát dezodorral, amíg én alszok és úgy járkál a lakásban... Nem kell, hogy rossz szag legyen, a kellemest is eltorzítja az alvó orrom...
2022. jan. 10. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Hangosabb zajra, orrdugulásra és melegre. Hál'Isten jól alszom. A meleg viszont tényleg zavar, a nyár legtöbbször szenvedés, mert ideálisan max 20 fok amit elviselek éjszaka. Az orrdugulástól meg még ideges is leszek, ami még jobban gátolja az elalvást. Más nem igazán zavar.
2022. jan. 12. 15:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Felébredek a saját horkolásomra. Vagy, hogy sípol az orrom.
2022. jan. 12. 22:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!