Ha alszol,akkor te inkâbb a zajokra, vagy a fènyekre kelsz fel?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 23:34
11/17 anonim válasza:
Inkább a zajokra, vagy arra, hogy a párom forgolódik mellettem, mert ő elég rosszul alszik és sokat felébred. Én is alapból rossz alvó vagyok, kisebb hangokra is felébredek, de a fény csak akkor zavar, ha nagyon erős.
12/17 anonim válasza:
Zajok.
A fények abszolút nem zavarnak, csukott szemmel alszok, felőlem atomvillanás vagy stroboszkóp is mehet fölöttem.
13/17 anonim válasza:
Zajok. Én sem vagyok valami jó alvó, így a kisebb zajokra/hangokra is felébredek, majd nehezen alszom vissza csak. A fények viszont csak akkor zavarnak, ha nagyon erősek.
14/17 anonim válasza:
A szagokra vagyok a legérzékenyebb; ha valaki kora reggel büdöset süt/főz, arra egészen biztosan megébredek. A fény nem zavar, villanyfényben is tudok aludni. Állandó alapzajra (zúgó ventilátor) a fülzúgásom miatt szükségem van, de az ébresztőre így is felkelek.
15/17 anonim válasza:
Azt hittem csak én vagyok a szagokra érzékeny :O (#6 vagyok)... Ha a barátom reggel befújja magát dezodorral, amíg én alszok és úgy járkál a lakásban... Nem kell, hogy rossz szag legyen, a kellemest is eltorzítja az alvó orrom...
16/17 anonim válasza:
Hangosabb zajra, orrdugulásra és melegre. Hál'Isten jól alszom. A meleg viszont tényleg zavar, a nyár legtöbbször szenvedés, mert ideálisan max 20 fok amit elviselek éjszaka. Az orrdugulástól meg még ideges is leszek, ami még jobban gátolja az elalvást. Más nem igazán zavar.
17/17 anonim válasza:
Felébredek a saját horkolásomra. Vagy, hogy sípol az orrom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!