Internetes beszélgetőpartnerem rám van szállva, mit tegyek?
#3 és akkor ez most így jó? Ő abban a hitben van, hogy találkozni fogtok, de te nem akarsz. Ergo 2 kimenetele van a dolognak:
-találkoztok, és végig fogod szenvedni
-hitegeted, és a csalódásoktól végig szenvedni fog
Miért nem mondod meg neki kerek perec, hogy neked ez csak egy netes barátság? Ha megbántódik ezen, akkor annyit is ér, mert nem egymást keresitek.
Mióta ismered?
Én az ilyet még a személyes kapcsolataimból is hanyagolom. Nem én tehetek róla, hogy leépült. Megpróbálok rajta változtatni, de ha nem megy, akkor nem erőlködök; mindenki a saját sorsának a kovácsa.
Egyáltalán mi az, ami köt hozzá így interneten keresztül? Vagy szimplán ennyire empatikus vagy, hogy egy netes barátsággal ennyire törődsz?
Ha találkozol vele személyesen, a nyakadba veszel egy koloncot. Nem tudod kezelni.
Virtuálisan is rosszul csinálod. Meg kell mondanod, hogy személyesen nem, csak levélben. Mást nem tehetsz.
Tényleg mondd el neki! Minél tovább húzod, annál rosszabb lesz.
Tudom, hogy nem könnyű, de ezt jobb lenne minél előbb tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!