Az igaz, hogy "csak smink kérdése, és minden férfi pedofillá tehető"?
Ahogy az első írja.
Az, hogy valaki idősebbnek gondol egy lányt, mint a büntethetőségi korhatár, még nem teszi pedofillá. A pedofília nem büntetőjogi hanem szpichiátriai fogalom.
Nem.
A pedofil arra izgul, aki még fejletlen gyerek, és annak is néz ki. Az, hogy egy 18 alatti lány többnek néz ki, bőven nem pedofília.
A pedok kifejezetten a kislányokra, kislányos kinézetre buknak.
De az való tény, hogy a sminkkel be lehet csapni az embereket korban, sőt nemben is, ha fotóról van szó. Múltkor tik-tokon egy csaj srácnak sminkelte magát.. hát basszus elsőre nem mondod meg. Aki profin bánik az árnyékolással az olyanra mázolja magát, hogy a saját anyja se ismer rá. A fotó meg külön kategória, mert szerkesztéssel sokat lehet változtatni.
A belinkelt kérdésben szereplő lány fotója nekem valahogy furcsa, olyan, mintha egy 40 körüli nő feje lenne egy tini testére montírozva, olyan koravénnek tűnik.
A külső alapján lehet, hogy jóval idősebb férfiak is bepróbálkoznak, de egy beszélgetésből azért leszűrhető, hogy korban hol tart az illető.
Hát én az egyik klubban rámentem a csajta. Kajakra azt hittem olyan 13 körül van aztán 15 volt. El is toltam a biciklit odébb xdd
Totál kisminkelve, nagy kirakott csöcsök, feszülős cuccok.
De baxki, a pedofil pont attól pedofil, hogy a pubertás előtti vonásokkal rendelkező gyerekekre bukik.
Te nem fogod fel az egész lényegét. Az a pedofil, aki arra bukik, ha valaki gyereknek néz ki. Ahogy a hetero is arra bukik, hogy valaki ellenkező neműnek néz ki és mindene olyan, mint egy ellenkező neműnek (a külseje, a hangja, a nemiszerve).
"Totál kisminkelve, nagy kirakott csöcsök, feszülős cuccok."
Ebből gondoltad, hogy 13 éves?
8/9 Andizsuzsi ***** válasza:
23-nak hittem, elírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!