Védettségi nélkül nem látnak el fogászaton?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 18:58
21/24 anonim 

válasza:

Hát ez ritka gusztustalan és egyben felháborító, ha valóban van, ahol nem látják el a beteget, amiért nincs meg a szaros védettségije. Mondom ezt úgy, hogy be vagyok oltva, de ez mindennek a teteje! Az oltatlan is ugyanúgy fizeti a TB-t, mi az hogy nem látják el?! Mire fel?? Mindenkit megillet az orvosi ellátás!
22/24 anonim 

válasza:

Én a hetekben több magán fogászattal felvettem a kapcsolatot : 5 fogászatból 3 kéri a védettségit, vagy 24 órán belüli tesztet bizony. A maradék kettő hajlandó fogadni.
23/24 Miss Endzsi 

válasza:

Eldobom az agyam, itt már igazolni kell, a második oltást is, vagy teszt.
24/24 anonim 

válasza:

Nálunk nem látnak el a körzetben kártya nélkül (kivéve a sürgőségi ellátást), délután viszont magán úton elmehetsz ugyanahhoz a dokihoz... Ha fizetsz úgy nem terjed a vírus :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!