Szerintetek az normális, ha az ismerősömnek a 12 éves lánya mutogatja magát az interneten?
Veszélyes, ráadásul ingyen recskamatéria pedofiloknak.
Jobban kéne védeni a gyereket.
Amikor ên voltam kölyök akkor is volt egy ilyen haspólós divathullám. Önmagában ez nem baj (nagyon beteg embernek kell lenni ahhoz, hogy 12 éves gyerekeket szexualizáljanak).
Jól látod, ez problémás:
"a kislány szülei nagyon sokat dolgoznak, lehet ez a baj" mert valószínűleg nem tudnak eleget foglalkozni, beszélgetni a kislánnyal.
A másik probléma a biztonságos internethasználat, illetve annak a teljes hiánya. [link] érdemes szülőként átolvasni + ha jól tudom, még mindig ingyenesen járnak ki oktatni iskolákba is, csak kezdeményezni kell.
A Tiktok rövid videók megosztására szolgáló portál. Nem lőttél mellé a tánccal, eredetileg az volt a fő profiljuk, de mára már van rajta minden más is: trendek, kihívások, vicces videók, kisebb mértékben ismeretterjesztés... Szerintem ez az a rovat, hogy nézd meg magad, egy kamu profilt megér.
Ebben a korban nagy különbségek lehetnek, van akit megtartanak gyereknek, gyerekes holmikban jár és a gondolkodása is az, míg a másik meg olyan sminket csinál, hogy kinéz 18-nak, plusz úgyis viselkedik, cigi...stb esetleg szex is, mivel a beleegyezési korhatárt levitték 12 évre. Jobb esetben csak szűzk.rválkodik.
Ma a kölykök lájkokban, meg követőkben mérik egymást.. miért? mert kell a megerősítés, és hogy mivel lehet ezeket begyűjteni? Tartalomgyártással. Vannak táncos kihívások, hangalámondások, meg kb minden. Van akik csak fél percig ütemre ringatják a csípőjüket ide oda egy szoknyában és van rajta 200 ezer megtekintés, meg egy csomó hozzászólás, legtöbbször pozitív.
Amúgy a szülő dolga lenne rámutatani az online világ veszélyeire.
Ilyen hólyag volt a barátnőm anyja is, mikor én voltam gyerek. Nyilván én voltam a szar, a félrenevelt, mert volt egy fiú, akivel chatelgettem tiniként az ország másik felébe (13-14 évesek voltunk) meg mert csináltam emo képeket magamról, amin szépnek éreztem magam. Mindig ment a bemószerolás anyámnak, az meg legyintett rá, hogy hadd játszanak a gyerekek.
Aztán felnőttünk. Én komoly szellemi munkakörben dolgozom, komoly végzettséggel, eljegyeztek és mindennek ellenére viszonylag későn kezdtem személyesen is fiúkkal ismerkedni. Az ő lányból meg lófsz nem lett, otthagyta a középiskolát, végzett valami minimálbérre elég szakmácskát és minden hétvégén picsamutogatós bulikba jár 28 évesen. Tessék már a saját porontyotokkal foglalkozni, nem máséra köpködni, akkor talán nem fog égni 10-15 évvel később a pofátok. :D
Ismerem a tiktokot, ott sincs semmi extra, a korhatáros tartalmat törli az oldal, tizenévesek táncolgatnak rajta huha, huha...
Mindenki csinál hülyeséget kamaszként. Aztán felnövünk. Már aki...
Szerinted, kérdező? Ez még kérdés?
A gyereknek szeretethiánya van, a szülei elhanyagolják, ezért viselkedik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!