Hogy nézne ki ha megfordulna a világ?Ki borulna ki és ki örülne ennek?
Figyelt kérdés
Elképzeltem milyen lenne ha a hírességek zaklatnák a rajongóikat.Fotóznájék,abajgatnájék,leszólítanájék őket.Persze még mindig ott tartunk hogy a sztár a rajongóját.Ha kedvenc hírességed beköltözne kéretlenül,a tudtod nélkül hozzád akit mondjuk gyerek korod óta imádsz esetleg utánoztál vagy utánzol,mit tennél?Elfogult lennél és hagynád az egészet vagy kiebrudalnád?Valószínűleg az újságokba is bekerülnek,rádióba és még a tv be is.Ez jó lenne vagy rossz nektek?Én akkor tudnám ezt elképzelni ha nagyon közel áll valaki a szívemhez de hozzájárulást akkor is kérnék a dolgokhoz.2022. jan. 3. 21:55
1/2 anonim válasza:
Kérlek, tanulj meg helyesen írni, a feléig bírtam elolvasni, utána megfájdult a szemem ettől.
2/2 anonim válasza:
Ezt gugli forditoval irtad? Vagy agyba ultetett chippel? Ha utobbi, akkor elismeresre melto (csak ironizalok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!