Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lanyok nektek bejonne egy...

Lanyok nektek bejonne egy ilyen szett?

Figyelt kérdés

-Armani arany óra(90k)

-The north face kabát(80k)

-Karl Lagerfeld bőrcipő(70k)

-Armani pulcsi(30k)

-Armani póló alatta(17k)

-Iphone 12 pro (350k)

nadràg egy zara feszulos(10k)

Ilyen szettbe megyek szerdán megyek találkozni egy csajjal. Ti mit szólnátok?

2022. jan. 3. 21:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Az ár a lényeg vagy az hogy hogy néz ki?
2022. jan. 3. 21:06
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

A nadrág nagyon olcsó a többi ruhához képest, nem egy kategória a többivel. :D

Egyébként nekem nem jönne be, aki így számon tartja a márkákat és az árakat.

Na, meg ezekből a márkákból is vannak bűnronda ruhák :D

2022. jan. 3. 21:09
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,...tényleg.

Mivel nem vagyok becsüs, nem csinálnék rólad értékbecslést, hanem kizárólag az összképet nézném, amit nem a bevarrt címke határoz meg.

2022. jan. 3. 21:10
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

A telefon mindegy lenne, mert egy randin szerencsés esetben nem kerül elő.

Ha túl hivalkodó az óra, az számomra visszataszító.

Ha összeillően és igényesen van valaki felöltözve az bejön.

A szerelésed ára hidegen hagyna.

2022. jan. 3. 21:13
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
A márkákat lesz...m, nekem a lényeg, hogy illjenek egymáshoz a cuccok, ne legyen nagyon márkab...s a szett (ne 72-es betűmérettel legyen a pulcsin az Armani logó), passzoljon a szerelés a randi helyszínének stílusához (pl. ha vmi nagyon puccos helyre mentek, én inkább szövetkabátot vennék North Face helyett, akkor is, ha nem annyira menő márkájú / olcsóbb), legyen láthatóan önazonos a szett / te stílusod, méretben passzoljon, legyen tiszta, legyen kellemes az összkép. A telefont meg végképp nem értem, miért a szett része... kultúrember randin elő sem veszi a telefonját, max. telefonszámcsere erejéig, ha randi előtt nem történt meg.
2022. jan. 3. 21:15
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem visszataszító lenne, ha a férfi ennyit költ ilyen ruhákra, és azt gondolnám, hogy túlságosan fontos neki a megjelenés, de nem tudjuk, milyen lánnyal találkozol.
2022. jan. 3. 21:16
 7/27 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy póthajas, műszempillás, óriáskarmos, kacsacsőrű lánnyal találkozol, akkor tökéletes!
2022. jan. 3. 21:18
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Rossz megfigyelő vagyok, lehet, hogy az órád fel sem tűnne, annyit látnék belőled, hogy van rajtad ruha és az tiszta.

Ami nekem külsőségekben a fontos, a fogaid állapota, (szájszag!) a kezed ápoltsága, a szemed.

Ezt veszem le elsőre és utána a beszélgetés alkalmával szeretnélek megismerni, hogy mennyire passzolunk.

A cuccod márkája hidegen hagy, de talán van olyan aki bukik az ilyesmire.

2022. jan. 3. 21:19
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Zara feszülős??? :D
2022. jan. 3. 21:20
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami gyenge troll, vagy komolyan létezik ilyen elmeroggyant?

Majd gondolom 10 percenként nézegeted az időt az órádon, eljátszod mintha csörögne a telefonod meg folyamatosan a ruháid cimkéit mutogatod majd a csajnak...

Még ha azért vennéd mert neked tetszik, mondjuk akkor sincs Sok értelme, de akkor azt lehetne mondani hogy oké, van akinek ez a prioritás. De te csak menőzni akarsz, olyan dologgal amivel nem igen leget, hisz épeszű ember le se szarja hogy milyen márkájú a ruhád. Ha meg megemlíted ndki hogy mennyibe került, elszörnyed, hogy inkább költenél értelmesebb dolgokra. Elég gáz pl ilyen cuccban buszozni, ennél még az is elfogadhatóbb lenne, ha vennél ezeknek a szaroknak az árából egy szuzukit és azzal menőznél... Az is gáz lenne, de nem ennyire.

2022. jan. 3. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!