Lanyok nektek bejonne egy ilyen szett?
-Armani arany óra(90k)
-The north face kabát(80k)
-Karl Lagerfeld bőrcipő(70k)
-Armani pulcsi(30k)
-Armani póló alatta(17k)
-Iphone 12 pro (350k)
nadràg egy zara feszulos(10k)
Ilyen szettbe megyek szerdán megyek találkozni egy csajjal. Ti mit szólnátok?
A nadrág nagyon olcsó a többi ruhához képest, nem egy kategória a többivel. :D
Egyébként nekem nem jönne be, aki így számon tartja a márkákat és az árakat.
Na, meg ezekből a márkákból is vannak bűnronda ruhák :D
Nem tudom,...tényleg.
Mivel nem vagyok becsüs, nem csinálnék rólad értékbecslést, hanem kizárólag az összképet nézném, amit nem a bevarrt címke határoz meg.
A telefon mindegy lenne, mert egy randin szerencsés esetben nem kerül elő.
Ha túl hivalkodó az óra, az számomra visszataszító.
Ha összeillően és igényesen van valaki felöltözve az bejön.
A szerelésed ára hidegen hagyna.
Rossz megfigyelő vagyok, lehet, hogy az órád fel sem tűnne, annyit látnék belőled, hogy van rajtad ruha és az tiszta.
Ami nekem külsőségekben a fontos, a fogaid állapota, (szájszag!) a kezed ápoltsága, a szemed.
Ezt veszem le elsőre és utána a beszélgetés alkalmával szeretnélek megismerni, hogy mennyire passzolunk.
A cuccod márkája hidegen hagy, de talán van olyan aki bukik az ilyesmire.
Ez valami gyenge troll, vagy komolyan létezik ilyen elmeroggyant?
Majd gondolom 10 percenként nézegeted az időt az órádon, eljátszod mintha csörögne a telefonod meg folyamatosan a ruháid cimkéit mutogatod majd a csajnak...
Még ha azért vennéd mert neked tetszik, mondjuk akkor sincs Sok értelme, de akkor azt lehetne mondani hogy oké, van akinek ez a prioritás. De te csak menőzni akarsz, olyan dologgal amivel nem igen leget, hisz épeszű ember le se szarja hogy milyen márkájú a ruhád. Ha meg megemlíted ndki hogy mennyibe került, elszörnyed, hogy inkább költenél értelmesebb dolgokra. Elég gáz pl ilyen cuccban buszozni, ennél még az is elfogadhatóbb lenne, ha vennél ezeknek a szaroknak az árából egy szuzukit és azzal menőznél... Az is gáz lenne, de nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!