Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen szett suliba túl sok lenne?

Ilyen szett suliba túl sok lenne?

Figyelt kérdés

A haspóló miatt gondolom. Ugyanilyen gatyám van és nagyon hasonló felsőm csak barack színben, ja és vennék hozzá reggel dzsekit.

[link]

2019. ápr. 3. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Bar felvehetnek ilyen felsot, de koldokig izzadom a tapados cuccokat :D
2019. ápr. 3. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Túl sok? Túl kevés.
2019. ápr. 4. 04:09
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
A fiuknak nagyon be fog jonni, az igazgatonak lehet hogy kevesbe, felteve ha no :)
2019. ápr. 4. 06:32
 4/10 anonim ***** válasza:
A haspóló kicsit merész, konzervatívabb tanár neheztelhet érte. Ha nem dzsekit veszel reggel, hanem kardigánt vagy pullóvert, akkor azt a derekadra tudod kötni a suliban. Úgy már jó lesz.
2019. ápr. 4. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
A derékfájást akarsz másnapra, akkor csak nyugodtan.
2019. ápr. 4. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Reggel hűvös van, akkor olyan dzseki vegyél ami eltakarja a derekad, de délután ha süt a nap akkor szerintem nem lesz gond, viszont árnyékban még hideg lehet erre vigyázz.

Nálunk az igazgató általánosban volt kiakadva azon hogy egy osztálytársamnak látszott a köldöke, pedig ennél hosszabb volt a felső. Középsuliban szerintem nem rossz.

Csak mondom a hideggel még vigyázz, mert nagyon kellemetlen tud lenni utána ha fáj. Ha melegebb van már jobb.

2019. ápr. 4. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
#5-os, nem az egeszsegere valo hatasarol kerdezett, nem tudom felfogtad-e...
2019. ápr. 4. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy iskolás kislánynak több, mint közönséges
2019. ápr. 4. 12:55
 9/10 Metionin ***** válasza:
Nézd meg a házirendet, nálunk tilos volt kirakni a hasat, mellet, feneket. Utcára szabadidőben szerintem tök okés de suliba én nem venném fel, bár látok olyan ruhákben kijönni tiniket a suliból hogy ihaj.
2019. ápr. 4. 13:13
 10/10 qborka ***** válasza:
brrr..nem tudok hányós smájlit ide írni... béna nadrág, béna póló. Ez a póló max.edzésre, ha nincs sok háj a hasadon. Ez a szabású nadrág senkinek nem áll jól.
2019. máj. 2. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!