Annak ellenére, hogy az első válaszoló megjegyzése gúnyos, igaza van. Ettől függetlenül ezek divatos, kifejezetten fiatalos ruhák, tehát ezért nem fog senki megbámulni.
2018. nov. 9. 16:41
3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk gazdagok egyáltalán, anyámék nem veszik meg nekem ezeket a ruhákat, mindet én vettem saját pénzből mert 3 napos a sulim, többi 4en dolgozom szóval butaság volt ezt mondani. Köszi 2es.
2018. nov. 9. 17:23
4/10 anonim válasza:
Galléros póló mackógatyával meg air max?Elég tróger hatást kelt :D
2018. nov. 9. 18:42
5/10 anonim válasza:
Ha a jogger ez a tipikus melegítőgatya anyagú/fazonú, akkor szerintem inkább valami más nadrágban gondolkozz. Én nem szeretem az ilyet. A többi darab teljesen rendben van. Ezt a cipőt én kifejezetten szeretem, bár azért nem mindegy, hogy melyik cw.
2018. nov. 9. 18:44
6/10 anonim válasza:
Inkább vegyél egy H&M fehér kereknyakú mintanélküli pólót, egy sötétebb farmert, ami bokánál szűkösebb, és hosszra is pont passzol, ehhez mehet az AIR MAX, és hozzá pl egy fekete V-nyakú kapucni nélküli pulóvert, amit szintén be tudsz szerezni egy H&M-ből. Sokkal jobb lesz szerintem az összhatás, ezt pedig egy szintén H&M-ben vagy Pull&Bear vagy hasonló helyen is kapható olcsó karórával mégjobban fel tudod dobni. A sulisok közül kevesen hordanak karórát, pedig nagyon fontos férfi kiegészítő.
2018. nov. 9. 18:53
7/10 anonim válasza:
Ilyesmire gondoltam, csak ugye más a cipő, meg nadrág. Nem inggel, hanem pólóval, és ennél kisebb kivágású pulóver, és a karóra még plusszba.
„A sulisok közül kevesen hordanak karórát, pedig nagyon fontos férfi kiegészítő.”
Fontos, neked. Nekem és rengeteg embernek pedig nem. Az időt megtudom nézni a telefonon. Van akinek más szempontok fontosak az öltözködésben.
Miért kell alapvetésnek venni ilyesféle dolgokat?
2018. nov. 9. 21:31
9/10 anonim válasza:
Én nem köteleztem senkit az óra viselésre. A kérdező tanácsot kért, én pedig tanácsot adtam. Öcsém 16. születésnapjára egy órát kapott tőlem. Ő is telefonon nézi az időt többnyire, viszont mondta nekem, hogy az iskolában rengetegen megdícsérték a szép óráját. A korosztályából alig hordanak órát, az én véleményem szerint viszont nagyon fontos kiegészítő, és az öcsém példájából látva ez alá is lett támasztva. Nyilván egy sulisnak nincs sok pénze, ezért ajánlottam olcsó divatórát, de ebben a korban az is nagyon jól áll szerintem. Nem mondtam azt se, hogy az óra a legfontosabb, csak azt, hogy nagyot tud dobni az alap megjelenésen.
De felőlem öltözködhet a kérdező olyan trógerbe ahogy akar, az ő általa kiírt ruhaszett elég béna szerintem. Ő jól szeretne suliba öltözködni, én pedig segíteni szerettem volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!