Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha előléptetnék a férjed és...

Ha előléptetnék a férjed és havi 1 milliót keresne, dolgoznál, ha azt szeretné hogy maradj otthon gyereket nevelni, háztartást vezetni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 18:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Engem eltart a ferjem, nem magyar es nem otthon elunk. De elotte megbizonyosodtam rola, hogy barmi is tortenik, ha szaz evig is elek, lesz hatterem, ha elhagy, akkor is.

Nem a penz mennyisege, nem is a szerelem szamit, hanem a jog, szerzodes, mi lesz a jovoben.

Harom evig mindenkinek jo lenne otthon maradni. Amugy egymillio Magyarorszagon megkeresni nagyon sok, felelni nem nehez. Ha a neveden van ingatlan, es ongondoskodas, akkor maradnek tovabb otthon.

2022. jan. 2. 19:08
 12/18 anonim ***** válasza:
12%

"Ha előléptetnék a férjed és havi 1 milliót keresne"

...akkor keresne egy nálad jóval normálisabb nőt magának, aki nem csak élősködni akar rajta az otthoni semmittevéssel.

2022. jan. 2. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

11

Na ilyen egy számító nő érdekházassága.

2022. jan. 2. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Aha, 3 évig mindenkinek jó lenne otthon maradni. Mindenkinek, tehát az apáknak is. Az apának nem csak egy bácsinak kell lennie, aki azután ér haza, miután lefeküdtünk, reggel elmegy, mielőtt felkelünk, hétvégén meg alszik, mert fáradt.
2022. jan. 2. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

13-as,nem, szivem, csak nyugat-europaban elek. Irtam, hogy nem kerteszkedem, nem festek kepeket?

Gyakorin a nyelvet gyakorolom, de ez a mentalitas olyan undorito, hogy inkabb Moricz Zsigmondot olvasok es semmi tobb.

2022. jan. 2. 19:43
 16/18 Metionin ***** válasza:
29%
Ha a férjem gyereket akarna, válnék. Tökmindegy, hogy mennyit keresne.
2022. jan. 2. 20:00
 17/18 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt havi 1 millió a mai világban azért nem egy nagy összeg.

Persze le leszek pontozva hiszen mások minimálbérből élnek, de azért 2 fő + 1-2 gyerek átlagosnál picit magasabb (és nem gazdag) szitű életéhez simán elmegy ennyi pénz, akár több is.

Ha ennyit keresnék, akkor abban támogatnám a párom/feleségem, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret is és akár hobbiból csinálja, az ilyenekből lesznek egészen jól menő kisebb vállalkozások.

De mondjuk konyhai mosogatónak ne menjen el csak azért, mert "dógozni kell".

2022. jan. 2. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

Én nem dolgoznék. Illetve máshogy mondom: nem dolgoznék munkahelyen alkalmazottként és nem lennék egyéni vállalkozó sem.

Eleve remélem kertesházban laknánk (én boldogtalan vagyok lakásban), az is rengeteg időt elvesz. Igazából normális mennyiségű alvás (ha a család hagyja), főzés (mert egészségesebb és szerintem finomabb is a saját), takarítás, rendrakás, kis konyhakert gondozása, esetleg néhány dísznövény gondozása, ha van házikedvenc, az ellátásuk, némi egészségmegőrző tevékenység, pl. sport, a gyerekek hurcolászása, a velük való tanulás elveszi az egész napot.

Azt se bánnám, ha lenne szabadidőm, amikor leülök (egyedül!) és rajzolok, festek, olvasgatok arról, ami érdekel és azt se bánnám, ha mire a férjem este 6-kor, fél 7-kor hazaér, addigra nem lenne házimunkánk.

Vadidegen emberek számára nem szeretnék "hasznos" lenni. Saját magam számára szeretnék hasznos lenni, ha úgy van, barátok számára. Ha lesz férj, ha lesz gyerek (csak is-is vágyom rá), akkor természetesen az ő számukra.

Nem hat meg, hogy vadidegenek számára állítsak elő valamit (bár a legtöbb munkahelyen még erről sincs szó, sok pozíció felesleges).

Sokkal érdekesebb saját érdeklődési körökkel, hobbikkal foglalkozni (főzés, sport, kertgondozás, állatok nevelése), mint ugyanazzal foglalkozni egy irodában heti sok órában, mások iránymutatása és előírásai alapján.

Hogy veszélyes? Már miért lenne az? Ezt nem is értem.

Amúgy ha nem tetszik a végzettséget nem igénylő munka visszatéréskor (nem mintha az emberek zöme nem ilyet dolgozna), akkor ki lehet tanulni valamit.

29N

2022. jan. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!