Mennyit kerestek egy hónapban nettóban, ebből mennyi marad meg hónap végére? Elégedettek vagytok ezzel az életszínvonallal, vagy lemondásokkal jár? Mennyit szeretnétek keresni (a realitások talaján maradva)
Figyelt kérdés
Magamról, nettó 250 ezer forintot keresek, + 15 ezer a szépkártyára, de nem igazán jutok el egyről a kettőre.
110 + rezsi az albérlet pedig még nem is főváros, 60 ezer elmegy ételre, 5 ezer havonta elmegy telefonszámlára, néha 1-1 sört megiszok péntekente a haverokkal de ennyi.
Imádkoznom kell, hogy ne romoljon el telefon/hűtő/tv/ akármi, vagy ne legyen beteg, mert akkor lehet már mínuszra jönne ki a hónapom.
Persze lehet könnyebb lenne barátnővel, de nincs, persze lakhatnék albérletben valakivel közösen, de szerintem nem olyan nagy elvárás az, hogy az ember szeretne magának egy kis garzont, amit csak ő bérel.
2022. jan. 2. 15:17
11/14 anonim válasza:
#10 vagyok. Amivel jelenleg elégedett lennék az 650-700 ezer nettó.
12/14 anonim válasza:
Elvagyok 450el csak sok a 14ora melo..
13/14 anonim válasza:
Beszarás mik vannak itt... 485-ből sem sikerül félretenni? Más megoldja a spórolást 200-ból is...
14/14 anonim válasza:
650-700 környékén keresek kamionsofőrként. Mivel önerőből újítok fel egy házat (nem vagyok nagy barátja a hiteleknek) így a félrerakás most pihen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!